mynewspapers.net

Hur man gör en virtuell docka som ser ut som mig

Hur man gör en virtuell docka som ser ut som mig


Det är varje flickas dröm att ha en docka som ser ut som henne. Även om det är svårt att köpa en i en leksaksaffär och dyrt att ha en speciellt framtagen, barnen kan nu göra virtuella dockor som ser ut som dem gratis på Internet. Online docka platser ge användaren möjlighet att skräddarsy en virtuell docka. När att hjälpa ett barn skapar en virtuell docka, se till att webbplatsen används är kompatibel med den federala handelskommissionen barn 's Online Privacy Protection Act (COPPA).

Instruktioner

• Hitta en COPPA-kompatibel virtuell doll-making hemsida. I en sökmotor, skriv in orden "virtuella docka." När du hittar en webbplats den har virtuella dockor, bläddra ner till botten av sidan och söka finstilt för en fras som "Barn sekretesspolicy" eller "Sekretesspolicy". Klicka på frasen att se till att politiken anges på webbplatsen är säker för barn att använda.

• Skapa ett medlemskonto. Nästan alla virtuella docka webbplatser kräver att användare måste ha ett konto så dockor skapat kan sparas.

• Välj en kropp i området som doll-making. Typiska alternativ är att välja en manlig eller kvinnlig kropp.

• Välja formen på huvudet som bäst passar din. Huvudet alternativ inkluderar ovala, runda, torget och hjärta.

• Välj hår som ser ut som ditt. Det blir en mängd frisyr och hår färgalternativ att välja mellan.

• Skapa ett ansikte som liknar din. Webbplatsen kommer att ge olika ögonbryn, eye färger, hudtoner, näsa former och storlekar och läpp former, storlekar och färgalternativ att välja mellan. Några virtuella doll-making webbplatser också att du kan placera objekt som fräknar eller glasögon på en docka.

• Välj en kropp. Vissa webbplatser låter användare skapa en docka med eller utan kurvor.

• Plocka ut en outfit. Webbplatser erbjuder en mängd olika kläder alternativ förbrukaren kanna försök på sina dockor. De flesta kommer att erbjuda minst olika byxor, tröjor och kjolar för dockor. Andra kan också ha fancy klänningar, baddräkter eller sportiga kläder dockor kan bära.

• Välj tillbehör för virtuella dockan. Tillbehör kan innehålla skor, väskor, solglasögon, örhängen och armband. Vissa doll-making webbplatser kommer att omfatta sällskapsdjur hund eller katt i avsnittet tillbehör.