mynewspapers.net

Hur man gör en virkad mössa hatt

Hur man gör en virkad mössa hatt


Virkade mössor kommer i en mängd olika former och storlekar. När du behärskar virkning en beanie mössa kan du använda det samma grundläggande mönstret för att skapa nya hattar. Ändra beanie mössa mönster av omväxlande garn färger för ränder, lägga till pom-poms eller andra toppers. Du kan göra en beanie mössa för alla på din gåva lista om du följer en grundläggande formel för virka en hatt.

Instruktioner

• Kedja fyra och gå med en slip stitch för att bilda en ring. Kedja en och göra sex enda virka maskor i centrum av ringen du har gjort. Tillsammans med en slip stitch.

• Kedja en och göra två enda virka maskor i varje maska runt för att öka storleken på din cirkel. Tillsammans med en slip stitch.

• Ökning av kedja en och två enda virknålar i den första maskan följt av en enda virka i nästa stygn; Upprepa till slutet av raden och tillsammans med en slip stitch. För runt fyra, kedja en och gör två enda virknålar i den första maskan, stygn sedan en i vart och ett av två. Upprepa till slutet av raden och koppling. Kedja en och göra två enda virka maskor på den första sömmen följt av en i vart och ett av de nästa tre stygn för den femte omgången; tillsammans med en slip stitch. Fortsätt att lägga till en mer individuell enda virka sy efter den dubblerade stygn i ditt mönster. Sluta höja när omkretsen på hatten är 1 till 2 inches mindre än omkretsen av mottagarens huvud.

• Enda virka i varje maska runt tills hatten når önskad höjd.

• Fäst, skär arbetar garnet och göra en mer slip stitch för att säkra den; sedan väva in din lösa ändar med en stor-eye trubbig nål.