mynewspapers.net

Hur man gör en vindsnurra med sugrörUppmuntra ditt barn att tillbringa lite tid utanför njuter av den varma brisen med ett hantverk projekt för att utnyttja kraften i den vinden för hennes underhållning. Hjälpa henne skapa en vindsnurra med en dricka sugrör och papper. Sedan ta henne utanför och titta på hennes ansikte lysa med spänning som en vindsnurra snurrar i en hypnotising virvel av färger. Du kan även lära henne att använda lyckohjul för att bestämma riktningen för blåser vinden.

Instruktioner

• Åtgärd och markera en 5-tums fyrkant på din konstruktion papper. Dra diagonala linjer som förbinder den nedre högra och övre vänstra hörnen och nederst vänstra och topp rätt hörn på båda sidor av torget. Färg varje triangel en annan färg på båda sidor av torget.

• Klipp ut torget papper. Skär torget i diagonal riktning, stoppa 1/2 tum från centrum av torget varje gång.

• Vik till höger i den nedre delen upp till överlappning centrum av torget. Upprepa denna process med nedre hörnet på det vänstra fältet, det vänstra hörnet av den övre delen och avsnittet högra övre hörn.

• Tryck en brad genom centrum av papperet och alla hörn vikta till centralen för att hålla dem på plats. Push spetsen på samma brad genom stråna en tum från ena änden. Öppna spetsen av brad att hålla papperet på stråna.