mynewspapers.net

Hur man gör en vild Tiger Stencil

Hur man gör en vild Tiger Stencil


Ibland kan det vara svårt att finna att vissa detaljerade vild tiger schablon bild som du behöver för ett gratulationskort eller broderade maskot på en väska eller skjorta. Du kan göra en stencil med exakta vild tiger bilden av ditt val för någon av din konst och handarbete projekt. Du bör välja en långvarig klar acetat ark finns i avsnittet stencil i ett hantverk butik för en återanvändbar tiger stencil.

Instruktioner

Hur man drar en Stencil

• Band fotot eller ritning av tiger som är i rätt storlek för projektet på ditt arbetsyta med repositionable tejp. Säkra den acetat ark ovanpå foto eller ritning med tejp.

• Spåra tiger kontur som du kan visa genom acetat med en röd filtpenna markör. Använd en fin punkt markör tips för en liten stencil eller en medellång punkt för en stencil som är större än 12 inches i längd.

• Skapa detaljer i stencilen vild tiger genom att spåra tiger ränder på huvuddelen med en svart filtpenna markör. Det är mycket viktigt att du spåra någon svart del av stencil 1/4-tums från någon av den röda konturen. En stencil är gjord i segment så att crafter Rita, krita, bläck eller måla i detaljerna i tiger. De svarta segment blir de delar som du kommer att skära bort från bladet acetat.

• Rita över ränderna i ansiktet är noga med att hålla 1/4-tums från den röda konturen. Lägg till ränder på svansen.

• Spåra näsa området av tiger ansiktet med den svarta filtpenna. Skissera upp och ner U-formen på insidan av öronen tiger. Dra en rak linje över öppnandet av U-form. Ta bort bladet acetat från foto eller ritning.

Skära i stencilen

• Säker acetat ark till självläkande skärbräda med maskeringstejp.

• Hålla kniven i handen i samma position du använder när du skriver med en blyertspenna. Placera hälen på din hand på styckning mattan eller blad av acetat till hålla den stadigt under styckningen.

• Skär den svart konturen för segmentet första stencil som du flyttar bladet mot dig själv. Detta ger dig en klar bild av snittet du gör. Håll bladet på området skärande tills hela segmentet skärs bort.

• Lyft din hand lite och vrid styckning mattan när du kommer till ett hörn eller slutet av ett segment. Flytta stencil stöd, inte kniven när du når dessa hörn och slutar. Detta förhindrar en potentiell slip kniven och en del förstörda stencil om du skär in i sidan av området bredvid segmentet dispositionen.

• Ta bort alla svart konturerad segmenten långsamt. Lagra stencilen i en skyddande mapp eller kuvert.