mynewspapers.net

Hur man gör en vävd vänskap armband

Hur man gör en vävd vänskap armband


Vänskap armband gjord av färgglada broderier floss är populära bland barn i alla åldrar och kan också bäras av vuxna som en modeaccessoar. Dessa armband kan göras i många olika stilar, beroende på vilken metod som används för att utforma dem. Vävd armband, i synnerhet, har ett mycket distinkt utseende, annorlunda från knuten eller förpackade typer. De är gjorda genom att hålla öglor av tråd på fingrarna och väva dem samman i ett visst mönster.

Instruktioner

• Mått och snittet sju strängar av broderier tandtråd. Varje sträng bör vara tre gånger så länge som du vill att det färdiga armbandet, plus 15 cm (fem inches) att redovisa knotting i början och slutet. Du kan klippa alla strängar från samma färg av tandtråd med sju olika färger eller duplicera endast några av dem, beroende på dina önskemål.

• Vik strängarna på hälften så att var och en av dem bildar en slinga på ena änden och slips motsatsen upphörande samt en överhandsknop.

• Fäst den knutna änden till ett skrivbord eller annan yta med maskeringstejp. Alternativt, tryck en säkerhetsnål genom Knut och bifoga det till en kudde eller till din byxbenet.

• Separat sju öglor av tråd. Tag fyra öglor av tråd på fingrarna på vänster hand, en för varje finger, handflatan uppåt, börjar med pekfingret och slutar med pinkie. Gör samma sak med tre slingor på din högra sida, lämnar pinkie gratis.

• Passera din rätt pinkie genom den första öglan på ditt left hand från ovan, andra från nedan och tredje från ovan. Krok fjärde loopen från undersidan med din pinkie och dra igenom öglorna du bara passerat genom släppa det med vänster pekfinger. Du har nu fyra öglor på höger hand och tre på vänster hand, med din vänstra pekfinger gratis. Dra spända. Flytta öglorna på din vänstra hand ett finger över, slutar upp med din vänstra pinkie gratis.

• Upprepa processen i föregående steg med din vänstra pinkie. Fortsätta väva öglorna på detta sätt, omväxlande till vänster och höger hand, tills öglorna är för smal för att fortsätta väva bekvämt.

• Noggrant ta bort slingorna från fingrarna och knyt en överhandsknop i slutet av armbandet. FN-tape eller FN-pin i andra änden av armbandet och trim slutar.