mynewspapers.net

Hur man gör en vattenflaska akvariumOm du letar efter ett miljövänligt hantverk projekt, göra en vattenflaska akvarium för din sällskapsdjur fisk. Dina barn kan ha roligt att hjälpa till med detta enkla hantverk projekt, vrida en flaska från deponi-klar skräp till återanvändbara kul. En vattenflaska akvarium och Visa den i ditt hem eller placera den i ditt barns sovrum att hjälpa dem att praxis att ta hand om ett lättskött husdjur. Detta skulle också göra en perfekt hantverk projekt för lärare som vill lägga till en klass sällskapsdjur i hennes klassrum utan en massa extra kostnader.

Instruktioner

• Skär en vattenflaska strax under böjda toppen. Använda sax eller en brytkniv för att skära hela övre delen av flaskan. Detta kommer att göra en lång slang med en bas som kommer att fungera som struktur för ditt akvarium.

• Placera tunga band, såsom elektrikers band eller tejp runt flaskan där du har klippt det övre kant. Detta kommer att hålla det från repor du när du använder akvariet.

• Fyll botten av akvariet med sand, upp till cirka ½ tum. Fyll den nästa ½ tum av botten med grus.

• Fyll akvariet med vatten, att hålla nivån cirka 2 till 3 inches under den övre kanten.

• Säcken vattenväxter i grus och sand på botten av akvariet. Lägg till några flytande akvarieväxter du har också.

• Vänta på sediment att bosätta sig och sedan lägga till en fisk till din vattenflaska akvarium. Var noga med att lägga till en eller två små fiskar, som någon mer skulle vara trångt i ett litet akvarium.