mynewspapers.net

Hur man gör en väst från gamla Blå jeans

Hur man gör en väst från gamla Blå jeans


Om du har ett par gamla jeans som du aldrig bära, kan du använda det för att göra en unik väst, som kan piffa upp din garderob. Den bästa delen om att göra en väst från gamla jeans är att du kan anpassa det med utsmyckningar som fickor eller knappar, beroende på din smak, vilket gör det verkligen en av ett slag.

Instruktioner

• Klipp ut de enskilda delarna från mallen västen så att du vet hur stor en bit tyg från jeansen du behöver för varje bit. Den genomsnittliga vest mallen kommer att kräva tre stycken--en baksida och två främre delar.

• Använda seam ripper för att öppna sömmar på sidorna av dina jeans. Detta ger dig extra område att skära ut bitar av västen. Allmänt, är det tillrådligt att klippa ut främre bitar av västen från benen och skär ut baksidan från baksidan eller säte, av jeans.

• Placera första framdelen från mallen på jeansen och fästa den på jeansen. Använda tyg penna för att göra en disposition på jeansen. Nu använda saxen att försiktigt skära en bit ut. Upprepa detta för övriga framdelen.

• Klipp nu ut på baksidan. Om du inte hittar ett område av stor nog att skära ut från jeans, bör du upp baksidan i två lika delar och klipp ut två delar från dina jeans istället. Dessa kan senare sys ihop för att bilda baksidan.

• Använd en symaskin för att sy ihop bitar av västen. Se till att du följer mallen korrekt, se till att sy varje främre delen på sidorna av baksidan. Om din baksidan består av flera delar, sy de tillsammans första.

• När du är klar, Förgyll dina jeans med knappar och fickor från dina jeans. För en mer robust utseende, kan du Frans fållar av västen med sax.