mynewspapers.net

Hur man gör en vän igen efter att ha gjort en "Unfriend" på Facebook

Hur man gör en vän igen efter att ha gjort en "Unfriend" på Facebook


Facebook är världens största sociala nätverk webbplats, med över en miljard medlemmar från och med 2013. Det ger användare möjlighet att ansluta med vänner och familj över hela världen att dela musik, bilder, nyheter eller helt enkelt uppdaterar deras liv. Unfriending på Facebook kan göras på några kort klick, och den person du har unfriended inte längre har tillgång till information på din Facebook-logg. Om du vill återställa en person som en vän en gång unfriended, skickas en ny begäran med hjälp av informationen nedan.

Instruktioner

• Leta upp den person du vill lägga till som en vän. Skriv namnet i rutan långa vita högst upp på huvudsidan i Facebook. Klicka på förstoringsglaset på längst till höger om rutan när namnet har skrivits in.

• Välj rätt namn i listan som visas under den vita rutan. Detta tar dig till personens Facebook hemsida. Kontrollera att du har valt rätt person genom att titta på alla tillgängliga bilder eller kontrollerat vänner lista för den personen till vänster på sidan.

• Klicka på den gröna knappen "Lägg till vän" ligger på höger sida av sidan precis under den huvudsakliga omslagsbild. Klicka på denna knapp kommer att skicka ett elektroniskt genererade mail till den person, om du har begärt för att lägga dem som en vän.

• Kontrollera listan meddelanden när du sedan loggar in på Facebook. Fliken meddelanden som finns till vänster om sökfältet högst upp på huvudsidan i Facebook har en liten vit och blå klot ikonen. Du får ett meddelande när din vänbegäran har godkänts.