mynewspapers.net

Hur man gör en Välkommen kort & idéer

Hur man gör en Välkommen kort & idéer


Att skapa handgjorda kort kan vara mycket roligt. De kan användas för många olika tillfällen, till exempel en Välkommen kort. Du kan använda en Välkommen kort för många tillfällen, såsom hälsar ny personal eller att välkomna nya grannar i ditt grannskap. Med några grundläggande basmaterial, kan du skapa en imponerande Välkommen kort.

Instruktioner

• Samla dina hantverk leveranser så att de är lättillgängliga för dig. Du kan hitta dessa poster på alla hantverk-återförsäljare, eller du kan ha vissa objekt i ditt hem.

• Skapa en bas för din grundläggande kortet. När den är hopfälld, är en typisk kort 5,5 inches av 4.25 inches i storlek, kallas även A2 storlek. För att skapa denna storlek, skär ett blad 8,5 inches av 11 inches cardstock i hälften. Vika en halv det skära papperet för att skapa denna exakta storlek. Ett 8,5 tum x 11 tum ark cardstock kan göra två kort. Detta kommer att vara basen för Välkommen kortet.

• Skapa en bas för ditt kort front. Välj ett mönstrat papper i en samordning färg. Skär en bit som är 5 inches med 3,75 inches. Limma den på ditt kort front. Detta kommer att lägga till färg och "liv" på framsidan av ditt kort.

• Använd en gummistämpel för att dekorera kortet. Välj en gummistämpel att matcha temat för ditt Välkommen kort. Du kan använda en stämpel som är tryckt med ordet "Välkommen" på det, eller ens ballonger eller blommor. En gång du har valt en stämpel, klipp ut en annan mindre bit cardstock till lager i centrum av mönstrade papper som du tidigare skär. Stämpel på det avsnittet av kortet.

• Stämpla din bild onto cardstock. Centrera den på framsidan av ditt kort. Låta bläcket torka i ett par minuter så att det inte kletar. Centrera bilden på framsidan av ditt kort. Knyt en liten båge med samordnande menyfliksområdet och limma fast den på framsidan av ditt kort.

• Personanpassa välkommen kortet. Du kan skriva ett välkomstmeddelande till mottagaren. Till exempel, du kan berätta för henne lycklig du är att ha henne runt. När du är klar skriver meddelandet, försegla kuvertet. Mail eller och leverera ditt handgjorda Välkommen kort.