mynewspapers.net

Hur man gör en valkig kuddeWelting på en kudde eller kudde, även känd som rörledningar eller snoddar, kan lägga en polerad och professionell touch till ditt hem inredning projekt. Att lägga till den welting är inte ett svårt arbete, men det tar tid, koncentration och en hel massa stift att göra korrekt. När du får kläm på det, kommer du att kunna lägga till welting för att kasta kuddar och soffan kuddar snabbt och enkelt, så kan du göra olika valkig kuddar i alla möjliga färger och mönster.

Instruktioner

• Klipp tyget till din kudde fram och bak. De bör vara storleken på din kudde form-- eller den storlek du vill att saker kudden för att vara-- plus 1/2 tums bredd och längd. Skär två.

• Låg en av din kudde tyg bitar med höger sida. Start i centrum av en kant, justera raw kanten av welting med rå kant tyget, så den welting är infälld från tyg kant. Stift hela vägen runt, om varje 2 till 3 inches. Korsa den andra änden av welting över raw avsluta av welting så det inte kommer att visa när sömnad är klar.

• Fastställa andra tyg bit högersida på toppen av den welting. PIN-detta på toppen av den andra delen och den welting, att vara säker på att jämna till papperskanterna.

• Sy runt ytterkanten av kudde, så nära som möjligt till kanten av welting, men lämna en 4-tums delen unstitched för fyllning eller de flesta av en sida unstitched om du använder en kudde form.

• Vänd Kuddfodral inifrån och ut och nå på att peta ut hörnen så de inte är inverterade. Saker eller fylla luckan och sedan hand sy den stängd i en matchande tråd färg.