mynewspapers.net

Hur man gör en väderstation modellAtt bygga en väderstation modell kan vara en tillfredsställande upplevelse, liknar lärande ett hemligt språk. Väder entusiaster se dessa station modeller på både yta och övre nivå väderkartor. Som tillmötesgående utrymme för all relevant information från en mängd olika väderstationer på kartan, är station modellen ett viktigt verktyg. Förtrogenhet med dessa kartor väder och en ytlig kunskap om vädret måste du läsa och montering väderstation modeller på nolltid.

Instruktioner

• Rita en cirkel. Titta på himlen och dela upp det i åttondelar. Fyll i cirkel baserad på hur många åttondelar av himlen är täckt av moln. En tydlig cirkel representerar en station med inga moln observerade. en full cirkel är en mulen himmel över Väderstationen.

• Anslut en linje till cirkla riktar sig mot riktningen som vinden kommer ifrån. Dra en lång linje anslutande och vinkelrät mot spetsen på den första raden motsvarar en 10 knop vindhastighet. Rita en kortare rad för 5 knop och en flagga för 50 knop.

• Fastställa temperatur och dagg pekar av din väderstation. Mäta temperaturen i grader Fahrenheit precis till vänster om vinden hullingar. Spela in daggpunkt under temperaturen, precis under cirkeln och till höger.

• Rita symbolen för aktuellt väder precis till vänster om station modell cirkel. Placera synlighet i miles till vänster om symbolen nuvarande väder.

• Posten havet trycket till närmaste tiondels en millibar i det övre högra hörnet av station modell cirkel. Placera endast de tre sista siffrorna i numret på din väderstation modell.

• Placera trycket ändras till närmaste tiondel strax under din nuvarande havsytan tryck record. Innebära en tryckökning med ett plustecken och en minskning med ett negativt tecken.