mynewspapers.net

Hur man gör en uteplats täcka av ett segelSegeltyg gör en utmärkt uteplats täcka eller solskydd. Om du har en gammal segel som inte längre är sjödugliga, konvertera den till en användbar skugga för din uteplats sparar kostnaden för att spendera pengar på skuggan tyg. Bygga en uteplats cover av en gamla segel kan vara en trevlig helg projekt som inte kräver mycket specialiserade verktyg eller material. Du kan göra din egen segelduk uteplats täcka i en eftermiddag med förberedelse.

Instruktioner

• Låg seglet på marken över uteplats område du avser att täcka. Vik seglet chef över så att seglet är tre fot brett överst. Skär seglet på här fållan. Placera trimmade huvudet av seglet mot sidan av huset och markera marken en fot från tackel och skothornet hörn av seglet, på sidan av hörnen närmast huset.

• Gräv ett 12-tums-djupt hål i vart och ett av de markerade punkterna. Sätt in en fyra-tum-diameter stång i varje hål och packa jorden fast runt basen av varje stolpe.

• Trimma 10-fots trä Korsningsstycke med en chop såg för att passa foten av seglet. Häfta foten av seglet till Korsningsstycke varje fyra inches, Linda den flera gånger runt Korsningsstycke.

• Skruva fast varje ände av Korsningsstycke (med segel fäst) till toppen av polack trä. Använda en stege för att nå toppen av varje stolpe.

• Placera tre-fot Korsningsstycke på väggen, ungefär åtta fot över marken. Markera tre jämnt fördelade drill punkter på väggen och borra tre hål på drill points. Infoga vägg pluggarna i hålen.

• Att häfta lös huvudet av seglet till tre-fot Korsningsstycke. Linda seglet runt Korsningsstycke tills det är tätt när Korsningsstycke placeras mot väggen. Skruv Korsningsstycke, med segel bifogas vägg pluggarna.

• Skär två långa längder av ståltråd med avbitare. Häfta mittpunkten på en tråd till toppen av polack trä. Bifoga de lediga ändarna av kabeln till två stål pinnar och köra varje peg i marken ca fyra fötter från basen av stången. Kabeln bör vara spända, dra stången utåt och bort från huset. Upprepa proceduren med de andra trä stolpen.