mynewspapers.net

Hur man gör en uppvärmd utomhus katt husNågonsin märker hur din katt föredrar motorhuven på bilen som en plats att sitta när motorn har körts, även i kallt väder? Katter dras till varma ytor. En uppvärmd utomhus katt hus skulle vara en extra speciell behandling för din katt. Du kanske redan har en utomhus katt hus för fint väder, en som är isolerad mot vind och förhöjda ovanför marken eller cement. Så länge katten huset är torr och inte dragiga, kommer det vara adekvat skydd. Men att lägga till ett värmeelement kommer att gå den extra sträckan till hålla din katt bekväm i kallt väder. Låg nivå strålningsvärme är den säkraste lösningen.

Instruktioner

• Börja med en katt hus du redan har eller konstruera en trälåda. Experter rekommenderar cedar; det stöter bort loppor och väder bra. Du ska skapa en nedskalad doghouse, i huvudsak med två små dörrar. Ofta har katt husen ett platt tak för katten att koppla av på. För flera katter behöver du en större katt hus. Vissa katt hus är flera artiklar. Du kan isolera insidan väggarna med mattan scraps eller styren skum; Använd inte glasfiber.

• Om du kommer att använda en elektrisk värmedyna, kontrollera ett eluttag är inom 6 fot katt hus eller anslutningen till en utomhus-safe förlängningssladd skyddas från fukt. Du kanske vill ansluta en marken fel krets brytaren (GFCI).

• Köp en utomhusbruk elektrisk värmedyna gjorde för utomhus katt eller en icke-elektrisk termisk matta. Du kan hitta både online.

• Installera pad eller matta inne katt hus.

• Anslut värmedyna.