mynewspapers.net

Hur man gör en upplyst ballong archEn upplyst ballong båge lägger till en extra touch av fantasy till bröllopsfest, quinceanera eller prom genom att skapa en dramatisk entry point. Upplysta ballong bågen blir ofta bakgrund för porträtt, som par tillkännages. En upplyst ballong båge med chaser lampor och synkroniserad med ljudsystem gör en ännu mer dramatiska bakgrund för ditt evenemang. I partiets slutet, helt enkelt ta bort ballongerna och din båge kommer att lagra mot en vägg eller hänga från ett par krokar på ett garage eller skjul vägg.

Instruktioner

• Spår runt en kapsyl mjölk i centrum av två kaffe kan lock. Skär ut ett hål i varje lock, strax innanför linjen runt kapsyl mjölk. Spraya kaffe burkar och lock med vit eller guld sprayfärg.

• Fyll två plast kaffe burkar med våt betong blanda. Fäst locken på plats. Sätt ena änden av PVC-rör i varje kan. Om det behövs, wrap röret och kaffe kan lock med genomkorsas maskeringstejp att hålla PVC röret upprätt medan betongen torkar. Vänta en eller två dagar för betongen att ställa helt innan du fortsätter.

• Placera burkar 10 till 12 fot sönder, tills PVC röret gör önskad arch höjd. Linda ljusslangen runt PVC bågen från början till slut.

• Blåsa alla ballonger. Använd vanlig luft om du inte vill ballonger att flyta ovanför bågen med curling band avslutande nedan. Knyt ballonger uppblåst med luft till arch, som bilden eller använda heliumballonger med band avslutande. Wrap nakna mellanslag där PVC-röret visar med sidenband.

• Placera bågen på önskad plats och Anslut en inomhus/utomhus Förlängningssladd till rope lights. Var noga med att tejpa ner sladden där det körs till närmaste utlopp, att undvika att någon snubblar över det under ditt evenemang. Koppla in lampor i väggen för att belysa bågen. Om du vill ansluta ljus sträng till en ljus ombord och synkronisera dem med ditt ljudsystem. Lamporna blinkar på och av i takt med musiken.