mynewspapers.net

Hur man gör en u-del peruk

Hur man gör en u-del peruk


Den bästa delen om att göra en peruk är det breda utbudet av alternativ för textur och färg, men utmaningen är slutar det med en naturlig front som inte kommer att ge din hemliga bort. Lösningen är en U-del peruk. En U-del peruk kan du dra en liten del av ditt eget hår genom en semicircular U-del öppning i toppen av peruk cap. Håret du använda peruk matcha noggrant din egen. Blanda det hår som du drog genom U-delen i peruk håret för en felfri finish.

Instruktioner

• Pin en deluxe peruk mössa till dockan. Mäta väft spår håret över basen av den gemensamma jordbrukspolitiken från öra till öra och sedan klippa det uppmätta beloppet. Dutta lite fray check på skär slutet av inslaget att förhindra att reda ut. Sy inslaget från öra till öra.

• Skär och mäta håret i rader från 1/2 till 1 tum isär. Sy för håret att väva GJP i vågräta rader från basen av den gemensamma jordbrukspolitiken till kronan området. När du når kronan av håret, börja sy spår håret i halvcirklar runt den U-formade bit i främre centrumlinje hår. Lägga spår 1/2 till 1/4 tums apart i toppen så att spåren kommer inte att visas när du bär peruk.

• Sy mätt hår spår av hår ca 1/4 tum bakom den U-formade halvcirkel på toppen av den gemensamma jordbrukspolitiken. Skär bort den U-formade delen försiktigt, med tillverkarens stygn på toppen av den gemensamma jordbrukspolitiken som din guide.

• Ta bort locket från en skyltdocka och placera den på huvudet precis bakom ditt hårfäste. Säkra peruk på huvudet med hjälp av hårnålar. Dra ditt hår genom U-formad öppning. Forma håret med en platt eller curling järn för att matcha peruk håret. Använd en bred tandad kam eller fingrarna för att smälta ditt hår med peruk håret.