mynewspapers.net

Hur man gör en tysk lök tårta (Zwiebelkuchen)Zwiebelkuchen, som översätts på engelska till lök tårta, är en tysk maträtt; skålen kallas ibland en lök tårta eller en lök paj också. Denna maträtt består av en skorpa toppad med lök. Även om många varianter av detta recept finns tillgängliga online och i kokböcker, innehåller de flesta av variationerna också bacon och kummin i toppning. Många människor gillar att tjäna denna välsmakande lök maträtt för frukost eller brunch.

Instruktioner

• Blanda vatten, socker och jäst i en bunke. Låt jästen att börja arbeta; visas den skummande när den är redo för nästa steg. Blanda mjöl och salt i en stor bunke. Kombinera den 5 msk smält smör, 1 ägg och mjölk. Tillsätt vatten, socker och jäst blandningen till smör, mjölk och ägg blandningen. Häll jästen och smör blandningen över mjöl blandningen och blanda väl. Använda den fasta 1 msk smör för att smörja en skål. Överföra degen i smord skålen och låt det sitta tills det löneförhöjningar, ca 15-25 minuter.

• Värm ugnen till 218 grader Celsius.

• Stek bacon i en stekpanna tills de är knapriga. Ta bort bacon från pannan, låt den svalna och smula den i små bitar. Tömma alla men ungefär 1 msk av den bacon fettet ur pannan. Lägg till löken i stekpannan och stek dem tills de är genomstekta och transparent.

• Blanda bacon och lök i en stor bunke. Rör i crème fraiche och salt. I en annan liten skål, slog de två resterande ägg, bryta äggula. Lägga till ägg lök blandningen. Kombinera alla ingredienser, lägga till de återstående 1 msk mjöl tjockna blandningen.

• Spraya tårtform med matlagning spray. Placera degen i botten av pannan och sprida det jämnt. Översta degen med bacon och lök blandningen, sprids jämnt över degen. Strö över kummin frön över toppen.

• Baka, utan lock i ugnen i 1 timme eller tills löken är gyllenbruna.