mynewspapers.net

Hur man gör en tyll bröllop Arch

Hur man gör en tyll bröllop Arch


Bröllop arches lägga elegant inslag till bröllop altare. Även på orter som på en strand eller i en trädgård utan ett officiella altare, kan ett bröllop arch definiera och fokusera bröllopsceremonin. Anslågarnering av bröllop arch kan bära färgtemat för bröllopet. Du kan täcka en bröllop arch i tyll, en netlike tyg som traditionellt ingår i bröllop dekorationer och bröllopsklänningar. Det är fluffiga och lätta och ger en känsla av en drömlik wedding atmosfär. Par tyll med band, blommor och även ballonger för att skapa ett bröllop arch som speglar din personliga smak.

Instruktioner

• Köpa en stor mängd tyll tyg. Hur mycket du behöver beror på typ och storlek på ditt bröllop arch. Du vill ge bågen intryck av lyx och elegans. Om bågen är endast en metall eller plast ram, måste du nog att linda runt bågen och helt skymma ramen. Få om en gård av tyll för varje fot av båge du vill täcka. Köpa extra om du också gör bågar. Å andra sidan, om du har ett trä galler eller annan typ av bågen som ser vacker på egen hand, behöver du bara tyll nog för en båge eller två.

• Börja längst ner på ena sidan av bågen om du vill täcka hela ramen. Fäst änden av din tyll till botten med vit blommig tråd. Tuck i tråd och slutet av tyll inuti förpackningen att dölja den. Löst wrap i tyll i en spiral mode runt bågen, gömmer ramen men att hålla utseendet fluffigt. Säkra tyll med vit blommig tråd varje par fötter att hålla tyll från att glida. Fortsätt förpackning tills du har täckt hela bågen.

• Skapa swags över toppen av bågen av drapering det löst från hörnet till mitten till motsatt hörn. Fäst det med vit blommig tråd. Dölja kabeln med tyll bitar.

• Se fem eller sex loopar en fot eller så länge med tyll. Säkra målen öglorna tillsammans med vit blommig tråd. Ludd ut slingor att göra en stor rosett. Fäst två långa tyll serpentiner på baksidan med blommig tråd. Fäst hela bågen till båge med blommig wire, alltför. Bifoga fören till toppen av bågen eller gör två stråkar och sätta en på varje sida.