mynewspapers.net

Hur man gör en två punkt sele

Hur man gör en två punkt sele


Två punkt sele är en vanlig konfiguration för jaktgevär och hagelgevär. Denna typ av sele är säkrare än en en punkt sele, som man fäster vid två punkter på pistolen. Det är mindre säkert än en tre punkt sele, som fäster en sele på individen och två punkter på pistolen. Två punkt bilagan är idealisk för promenader med pistolen och för att göra täta stopp. Bygga en sele är en enkel process med en bit rep eller en nylon rem.

Instruktioner

• Mått och skär en bit rep eller nylon rem för att matcha längden på geväret. Den extra längden ger redovisade klyftan när sjalen är säkrad till pistolen.

• Vik ena änden av repet till skapa en liten slinga. Knyt en överhandsknop i öglan för att göra det permanent. Upprepa processen på den motsatta änden av repet.

• Passera en av små slingan ändarna genom den andra för att skapa en större loop. Passera hela stora slingan genom den lilla öglan på den fria änden av repet. Detta skapar en andra stor ögla. Båda stora öglorna är utformade för cinch runt pistolen.

• Skjut en cinch öglorna på pistol pipan. Skjut loop ner i pipan tills den möter beståndet. Handtag på repet till cinch slingan runt toppen av beståndet.

• Skjut motsatt slingan över rumpan av pistolen. Skjut slingan mot avtryckaren tills den börjar minska. Cinch slingan tätt runt pistolen. Banden hålla tätt till pistolen när spänning tillämpas.