mynewspapers.net

Hur man gör en trollstav från ett Chop minne

Hur man gör en trollstav från ett Chop minne


Oavsett om du har små älvor eller guider i mitt ibland er, njuta många barn låtsas spela med trollstavar. Hjälpa ditt barn att göra henne fantasifulla spel mer verkligt genom att göra en trollstav från en chopstick. En chopstick gör en lämplig trollstav för en liten hand. Med bara lite kreativa utsmyckning, kommer att ditt barns trollspö vara redo att kasta magiska trollformler och besvärjelser för fängslande magiska spela.

Instruktioner

• Manipulera en liten del av lera i händerna som ungefär passar in i ditt barns hand. Bilda lera runt den breda änden av chopstick som ett handtag, formning det ordentligt så att det bildar en oval form på slutet av chopstick (detta kommer att stavens handtag).

• Placera en liten mängd lim på ena änden av en chenille stam. Sätt in chenille stammen i lera handtaget (innan leran härdar) på slutet av lera som är närmast till längden på chopstick.

• Tillåt lera lufttorka tills det är tillräckligt svårt innan du fortsätter med trollspö projektet. Detta kan ta flera timmar--rådfråga lera paketet för specifika torktider. Leran kommer att härda över chopstick med chenille stammen in i den övre änden av lera.

• Vrid chenille stammen runt längden på chopstick tills du kommer till toppen av chopstick. Gör chenille skaftet vrida tätt på chopstick och limma den övre änden av chenille stammen till toppen av chopstick. Låt limmet torka innan du fortsätter.

• Rita två identiska stjärnor på filten med tyg pennan. Göra stjärnor med fem eller sex poäng och göra avståndet över centrum av stjärnorna från punkt till punkt mellan 3 och 4 inches. Klipp ut två filt stjärnor med saxen.

• Tillämpa hantverk lim på ena sidan av varje stjärna. Anbringa stjärnorna till varandra över toppen 2 inches av spetsen på chopstick skapa toppen på staven. Kan craft limmet torka helt innan du fortsätter.

• Dekorera filt stjärnor genom limning paljetter till dem och lägga till glitter lim dekorationer. Låta lim och glitter limmet torka helt innan du använder chopstick staven.