mynewspapers.net

Hur man gör en Tri-hörnet Pirate Hat

Hur man gör en Tri-hörnet Pirate Hat


Den klassiska tri-hörnet pirat hatt har blivit igenkännbara återigen med populariteten för filmer som Disney Pirates of the Caribbean-serien. Om du har en skrävlande pirat bosätta sig i ditt eget hem, kan du förbereda en bit av lämplig huvudbonad med några enkla hantverk leveranser. Om du letar efter den perfekta topper till en pirat Halloween kostym eller en kul förutom att rutan klä upp, detta kreativa projekt ger dig en underhållande mästerverk. Ta hjälp av barnen i dekorera hatten för en verkligt personlig tillbehör.

Instruktioner

• Skär en stor cirkel av brun förpackning papper, mäter cirka 26 inches i diameter.

• Rita en stor triangel på cirkeln med ljus penna. Halvcirklar av hatten som är på utsidan av triangeln kommer att utgöra den vikta upp brätte som kommer att visas när hatten är sliten.

• Dekorera brädden som önskas. En längd av svart sladd limmade till papper ungefär 2 inches från yttre kanten kommer klä upp hatten. Du kan också färga brädden med kritor eller markörer. Lägg till ränder runt innerkanten för lite jaunty av färg, eller använda "#" märken och små "X" s i olika nyanser av brunt och svart för att göra hatten ser slitna.

• Skär en mindre krets av förpackning papper mäter ca 14 inches i diameter, eller den storlek som krävs att forma cirkla över huvudet på bäraren.

• Placera den mindre cirkeln över en skål som är tillräckligt stor för att sitta bekvämt på huvudet av bäraren. En flatbottnad skål fungerar bäst. Forma papperet över skålen, gör små veck runt kanterna för att få papper att fixa på lämpligt sätt.

• Säkra papper runt skålen med en cirkel maskeringstejp ca 1 tum från botten av papperet. Linda tejpen runt skålen två gånger för extra stabilitet.

• Färg Maskeringen tejpa brown att matcha hatten, eller i en annan färg för att efterlikna ett ljust band knutna runt den hatten brädden. Bandet kommer att vara lättast att färg medan det fortfarande är virad runt skålen.

• Placera skålen i centrum av den stora papper cirkeln och spår runt det med en penna. Peta ett hål i centrum av cirkeln du har ritat och använda detta som utgångspunkt för att skära utåt från. Klipp ut cirkeln skapad av skålen så att du har ett hål i centrum av hatten.

• Ta försiktigt bort papperet från skålen. Gör små snitt ca 1 tum apart i papperet som sträcker sig under maskeringstejp. Vik upp nedre kanterna så kupolformad papperet kan sitta platt.

• Placera en punkt av vitt lim i centrum av varje flik beredd i föregående steg. Lägg försiktigt brädden över hatten så viftar följa längst ned i brädden. Den inredda sidan av brädden bör vara vänd nedåt.

• Vik upp brädden i linje spåras i steg 2. Säkra brädden till hatten med ett papper fästelement placeras i centrum av varje sida av brädden.