mynewspapers.net

Hur man gör en tredelad Dessert bricka

Hur man gör en tredelad Dessert bricka


Om du vill visa desserter på ett dekorativt sätt på din nästa särskilda evenemang, iväg dem en tredelad dessert bricka. För att halvera dina kostnader och ge dina gäster med en hemgjord dessert bricka, kan du göra det själv enkelt ännu på ett sätt som uttrycker din kreativitet och matchar temat för din fest. Tredelad dessert brickor passar perfekt för middagar, bröllop och andra speciella evenemang.

Instruktioner

• Tvätta plattorna och ljusstakar med mild tvål och varmt vatten, torka ordentligt.

• Placera största plattan på en plan yta och tillämpa ett starkt lim, som rörmokare goop, på botten av en ljusstake. Fast tryck Ljusstake inte centrum av plattan, håller det på plats i 30 sekunder för att säkerställa en bra hålla. Vänta flera minuter och upprepa processen för den näst största plattan och Ljusstake. För toppskiktet, applicera lim till toppen av ljusstaken och placera minsta plattan på toppen.

• Vänta ungefär en timme för limmet torka helt. Ordna din desserter på vardera av de tre nivåerna; Använd en efterrätt för alla nivåer, eller tre olika desserter för dina gäster för att välja mellan.