mynewspapers.net

Hur man gör en trasa slips fleecefilt

Hur man gör en trasa slips fleecefilt


Mysig fleece filtar är en Välkommen present till nyblivna mammor och ett lätt hantverk att göra själv. Dessa färgglada plädar behöver ingen sömnad att sätta ihop, så absolut craft nybörjare kan lyckas göra en i ett par eftermiddagar. Barn kan göra sina egna fleecefilt så länge de vet hur man knyter en knut. Samla några färgglada fleece rester och du kan skapa en varm och fuzzy tillägg till ditt hem.

Instruktioner

• Skär din fleece tyg i 10-tums rutor. Använd två tyger för en schackrutiga utseende eller många olika tyger för ett lapptäcke effekt. Antalet rutor som behövs beror på hur stora du vill ha din filt vara. Varje ruta kommer att avsluta på 6 inches, så dela 6 inches i bredd och längd på din önskad filt storlek att hitta det totala antalet rutor behövs.

• Klipp ut en bit kartong 6 inches kvadrat. Mäta längs kanten av torget kartong och markera varje 1/2 tum med markören. Detta gör längs alla fyra kanterna på torget.

• Lägga en fleece kvadrat på bordet framför dig. Använda en linjal för att avgöra en plats 2 inches ner från den övre kanten av torget. Lägg papp torget ovanpå ullen, med den övre kanten av papp på det 2-tum som du mätt. Mäta i från den högra kanten 2 inches, och placera den rätt kartong kanten på denna punkt. Du har nu papp torget precis i centrum av torget fleece.

• Placera din vänstra hand på torget kartong till stabil. Skär kanten av fleece, från kanten till papp torget, varje 1/2 tum. Använda märkningar på papp som guide. Skär skivor längs alla fyra sidorna av fleece.

• Ta bort det övre högra hörnet av torget 10-tums, start vid basen av fransarna. Ta bort de andra tre hörn av torget på samma sätt. Se till att du lämnar alla fransar kvar där de är. Du har nu en 6-tums fleece kvadrat med 2-tums fransar hängande utanför alla fyra kanter. Skapa fransade rutor av alla andra fleece rutor du klippa ut.

• Placera två fleece torg tillsammans på hörn och kanter. Många moderna fleece tyger har inte en höger sida eller fel sida, men om din inte kan placera fel sidor tillsammans.

• Knyta ihop den övre kanten av torget. Ta den första Frans strand från främre tyget och den första delen från tillbaka tyget och knyt dem i en square knut. Knyta de två andra delarna ihop på samma sätt. Fortsätta knyta par kardeler tills du har knutit ihop hela kanten av torget.

• Öppna upp de två fyrkanterna och utforma dem platt på bordet. Du nu har ruta ett och square två bindas ihop. Se till att alla fransar bitar dras på ovansidan. Placera en annan fransade torg intill torget två och hålla dem samman på samma sätt som du gjorde det första paret. Knyta dessa två rutor tillsammans, att skapa en rad med tre rutor. Hålla att lägga till fyrkanter i raden tills den är tillräckligt lång för din filt.

• Se fler rader genom att knyta rutor tillsammans i samma storlek rader som först. Knyta alla rader tillsammans på samma sätt som du hopbundna torg. Se till att alla fransar ändarna är ovanpå täcket. Skaka den ordentligt till fluffa upp fransar när du är klar knyta hela filten.