mynewspapers.net

Hur man gör en träleksak träna med järnväg

Hur man gör en träleksak träna med järnväg


Oavsett hur många elektroniska leksaker kommer, barn i alla åldrar fortfarande njuta av leker med en trä leksakståg. Leksak tåg har varit åtnjuts av barn i generationer. Ett trä leksakståg låter barn att använda sin fantasi och transporteras in i en värld som alla sina egna. Att göra en träleksak träna med järnvägen kan göras med lättillgängliga material. Det kommer att vara något som kan vara arv från en generation till nästa.

Instruktioner

• Åtgärd med ett måttband sex inches från ena änden av 25 av 30 av 200 mm (1 av 3 av 80 tum) pine styrelse. Markera denna mätning med en penna. Skär i styrelsen vid penna märket med en geringssåg. Göra detta fem gånger för att göra sex, sex-tums bitar från 25 av 30 av 200 mm (1 av 3 av 80 tum) pine styrelse. Dessa bitar kommer att utgöra tågvagnar.

• Rita med en penna konturerna av ett tåg bil på varje 150 mm (6 tum) trä block. Var noga med att inkludera en motor och en kabyss. Klipp ut konturerna av tågvagnar på bandsågen.

• Skruva fast en krok på ena änden av varje tåg bil och skruva sedan ett öga till den andra änden varje tåg bil. Hakar och synar kan tågvagnar kan anslutas för att bilda ett tåg. Mät och markera en tum från den nedre kanten av varje tåg bil. Markera mätningarna med en penna. Placera ett hjul på varje penna markerar. Fäst varje hjul på plats med en liten trä skruv och skruvmejsel. Dra åt hjulet så att det bara knappt kommer att snurra fritt. Du vill inte ratten vobbla när du snurra det. Om den vickar, är hjulet skruven för lös.

• Placera den 18 av 600 av 600 mm (3/4 av 24 av 24 tum) plywood panel på en arbetsyta. Använd en penna för att rita en slinga för järnvägsspåren. Använda en router med 1 tum passar ihop lite för att skära längs penna. Flytta routern långsamt längs penna linjen tills tåget spår slingan är klar.

• Sand alla exponerade ytor på tågvagnar och tåget spåra med 120 slippapper. Användning hantverk färg och en pensel att måla tågvagnar och järnvägsspåren. Lägga till så många eller så få detaljer i spåret och tågvagnar som du vill. Låt färgen torka. Anslut tågvagnar genom att ansluta krokar för ögonen. Placera tåg på spåret.