mynewspapers.net

Hur man gör en trä skylt med en RouterEn träskylt kan vara lika dekorativa eller enkelt som du önskar, men det ger dig chansen att förbättra ditt träbearbetning färdigheter. Om du vill ha en extra utmaning när du gör ditt tecken, kan du använda en router. En router är en maskin som har metalldelen som snurrar snabbt. Routern skär i trä, så att du kan mejsla ut trä, bokstäver och mönster. Du kan även använda routern för att runda av kanterna på skylten.

Instruktioner

• Skär trä för inloggning form och storlek du vill ha.

• Sand ansikte och kanterna på skylten att ta bort alla flisor. Inte slipa det alltför noggrant eftersom mer flisor visas när du är klar med routern.

• Klämma träskylt till ett arbetsbord med två C-klämmor. Minst en kant av tecknet måste hänga över kanten på bordet så att du kan använda routern på kanten utan att skada ditt bord. Tryck på händerna vid sidan av skylten som hänger över kanten på bordet för att se till att den extra vikten inte kommer göra det flytta.

• Driva upp routern (kontrollera att routern är på plats innan du försöker använda den) och sätta den mot hörnet av ditt tecken. Flytta routern i moturs riktning längs kanten av kännetecknet att skapa den runda kanten du önskar. Tryck inte på routern i trä för fast, eller du kan av misstag tvinga routern att äta i ansiktet av tecken i stället för bara avrundning av kanterna.

• Passera routern över kanten några gånger. Du bör inte tvinga huvudet av routern in i kanten av trä, så det kan ta ett par pass av router huvudet att få välväxt kanten du önskar.

• Rotera tecknet på bordet och klämma den på plats igen. Runda av varje sida av tecknet med routern.

• Dra lätt i alla utföranden och bokstäver du vill lägga till i ansiktet av kännetecknet. Se skisserna rätt storlek eftersom du kommer att använda detta som en grundläggande disposition när det blir dags att skära ut dem med din router.

• Kör routern i trä i ett av hörnen på din design och bokstäver (ditt tecken bör fortfarande ha klämmorna säkra den på plats vid denna tid). Flytta routern i en stadig takt över skisserna på din trä tecken. Routern kan försöka rycka ur dina händer som du skär, så se till att du håller den fast och behålla kontrollen av dess rörelser.

• Sand hörnen och de inre konstruktioner av trä skylt när du är klar med routern. Bara sand mönster och kanter nog att lämna dem känsla smidig och snygg. Om du sand dem för mycket, kan din Detaljer blekna.