mynewspapers.net

Hur man gör en trä sadel Rack

Hur man gör en trä sadel Rack


Det skrymmande objektet i tackel rum är sadeln, och en bra trä sadel rack kommer att ge den någonstans för att vila när du inte Rider. Med liten kostnad eller svårigheter, kan du göra en helt ny sadel rack i ungefär en timme som kommer att pågå i åratal.

Instruktioner

• Stå en 2-av-12 tums styrelse upprätt så att det är 3 fot lång. Fastställa en 1-fots styrelse längs 12-tums nederkanten på moderkortet. 2-tums bredd i styrelsen bör vara i kontakt med golvet och 4-tums bredd upp mot andra styrelsen. Spika dessa tillsammans och upprepa med andra 2-av-12 tums styrelse. Dessa ytterligare styrelser ger en bredare bas och mer stöd att hålla sadeln utan vinglar.

• Placera styrelser 3 feet apart. Markera en linje på övre kanten av varje sida ombord i direkt centrum, 6 inches i från varje sida. Ställa in en av de 3 fot långt, 2-gånger-4 tums brädor mitt i sidopanelerna. Håll den övre kanten av sidan styrelsen och den övre kanten på 2 av 4 färg. Spika 2 av 4 till varje sida ombord.

• Markera en punkt 6 inches från varje hörn längs sidorna av den huvudsakliga styrelser. Ange en återstående 2 av 4 upprätt mot sidan av moderkortet. Toppen av styrelsen ska börja på den markerade linjen. Var noga med sidan av styrelsen är jäms med styrelsens viktigaste sida. Spika dessa på plats. Bifoga det sida-stödet till andra moderkortet.

• Upprepa på andra sidan med de enda återstående 2 av 4. Slipa hela ytan av sadeln racket att befria rack av potentiella flisor. Ryttaren kommer inte veta om en utbrytargrupp är fångad i undersidan av sadeln, men en häst kommer och kan ibland känna dem genom sadeln kuddar.