mynewspapers.net

Hur man gör en trä Gun Rack

Hur man gör en trä Gun Rack


Att göra en trä gun rack är ett bra projekt för ivrig hemmafixare jägaren. Den största utmaningen med detta projekt är Rita mönster på sidorna så de håller kanonerna ordentligt när de skär ut. Använd en kompass att dra halvcirklar och bågar eller ta en skrot bit virke och rita mönster fria händer och skär ut för att använda som mall. Hursomhelst, framgångsrikt slutföra detta projekt ger en ny känsla av stolthet när de visar din gevär eller svärd på gun rack du byggt.

Instruktioner

• Placera 22 1/2-tums timmer på ett arbetsbord. Mät från en långsida (blir bakre kanten av gun rack) och gör flera märken på 2 1/2-tummen upp och ner längden på veden. Placera vinkelhake på märken och rita en linje längden på materialet.

• Mät från framkanten av timmer och göra en markering på 2-tummen upp och ner längden på veden. Placera vinkelhake på märken och rita en linje längden på materialet. Därefter mäter från ena änden (blir botten) av timmer och göra markeringar på 3, 4, 7 1/4, 9 1/2, 10 1/2, 13 3/4, 16 och 17-tum.

• Sätta vinkelhake på märken och rita linjer över materialet. Ställ in kompassen Rita en 1-tums radie. Sätta punkten väderstreck där linjerna skär varandra i 4-tum. Dra en halvcirkel av linje 2 1/2-inches från baksidan av racket mot botten av racket och sedan mot framsidan tills den möter linjen vid 4-inches.

• Ställ in poängen med kompassen som nära framkanten som möjligt på raden på 4-inches. Rita en båge från linjen mot toppen av räcket tills den möter främre kant. Upprepa denna process på raderna på 7 1/4, 10 1/2, 13 3/4 och 17-tum.

• Skär bågar och halvcirklar till linjen på baksidan av racket med en bandsåg. Följ linjen på baksidan upp till nästa halvcirkel och följa den tillbaka till framkanten av racket. När du klipper raderna längst upp i racket, Följ linjen på baksidan av racket till toppen. Sand har skurna kanter med 100-slippapper.

• Applicera lim till ändarna på 22-tum timmer (hyllor). Säkra den 2 1/2-tums bred bit mellan sidorna högst upp i racket och den andra på botten av racket med finish naglarna.

• Lägg lite lim på ändarna av 1 av 4 av 22 1/2-tums bit av virke. Fäst den till botten av den översta hyllan och genom ändarna med finish naglarna. Rensa upp överflödigt lim omedelbart med en fuktig trasa.