mynewspapers.net

Hur man gör en totempåle använder ett flingpaket

Hur man gör en totempåle använder ett flingpaket


Om du ska lära barn om Native American totem polacker, kan du göra lektionen mer interaktivt genom att ge barnen en hands-on hantverk projekt relaterade till läroplanen. Barn kan till exempel konstruera en totempåle använda material som kan hittas runt huset eller köpt från ett hantverk leverans butik.

Instruktioner

• Måla utsidan av fyra flingpaket med vit tempera paint. Låt färgen torka i 20 minuter. Den vita färgen gör rutorna ser mer enhetligt som totems på en faktisk totempåle.

• Stå ett flingpaket upprätt på en bordsskiva och tillämpa tacky lim på toppen av lådan.

• Tryck en andra flingpaket står upprätt på den första rutan och hålla rutorna på plats i 3 minuter så att limmet kan torka. Upprepa med alla lådor att skapa ett spannmål box torn.

• Klipp ut olika former från färgade konstruktion papper, som trianglar, öga former och spiraler. Välj valfri färg papper du föredrar. Klipp ut några av formerna med sax att klippa med en ren kant, och vissa av formerna med tandning sax att klippa med en scalloped kant.

• Applicera tacky lim på baksidan av varje form och tryck former på spannmål box totempåle skapa ansikten och mönster. Låt limmet torka i 3 minuter innan visas spannmål box totempåle.