mynewspapers.net

Hur man gör en tillfällig tatuering med brytpunkter

Hur man gör en tillfällig tatuering med brytpunkter


Med dokusåpor om tatuering salonger fylla airwaves och kändisar visar upp sina senaste inked mönster på sidorna av populära tidskrifter, är tatueringar ett växande fenomen. Om du är intresserad av utseendet på en tatuering utan livslångt engagemang, eller skulle vilja prova utformning eller placering av en tatuering innan ett slutligt beslut, är lära sig hur man gör en tillfällig tatuering med markörer en billig lösning. Avslutade tatueringen kommer att pågå flera dagar om området inte skrubbas kraftigt.

Instruktioner

• När du har bestämt på bilden du vill använda, skriva ut den från datorn. Kom ihåg att det blir spegelvänt på huden, så du kan behöva använda ett fotoredigeringsprogram för att vända den bild eller text med hjälp av funktionen "Vänd vågrätt".

• Spår över konturerna av designen med tatuering penna. Dessa speciella pennor innehåller en tryckfärg som kan överföra till huden, ungefär som att skapa en carbon bild.

• Päls område av huden där tatueringen kommer att tillämpas med ett tjockt lager av antiperspirant.

• Tryck på tatuering design på huden, bläck sida ner, och håller på plats på pappersledarnas i linje med designen överföra bläcket i huden. Skala upp ett litet område att kontrollera för överföring och tillämpa mer tryck om det behövs innan du tar bort helt.

• Spår över rader från tattoo penna överföringen med en svart fin-punkt permanent spritpenna.

• Färg i mönstret med permanenta märkpennor längs sidorna av de svarta konturerna. Fyll inte i färger hela vägen till centrum av utrymmen, eftersom de kommer att fyllas i senare.

• Spraya tatueringen med tvättsprit.

• Gnida de färgade områdena lätt med en bomullspinne (för små områden) eller bomullstuss (för stora områden). Rita färgerna mot området centrum i varje avsnitt för att skapa bleka utseendet på inked tatueringar. Gå över alla områden som verkar alltför bleknat med ett andra skikt av markör. Att tatueringen grundligt lufttorka.

• Ladda pudervippan eller en bomullstuss med genomskinligt pulver och badda det försiktigt över tatueringen. Borsta bort överskottet. Återanvända som behövs för att upprätthålla ett utseende av att vara en del av huden färgpulvret.