mynewspapers.net

Hur man gör en Tiger Mask ur ett papper plattan

Hur man gör en Tiger Mask ur ett papper plattan


Bara för att 2010 var året för Tiger i kinesisk astrologi, betyder inte att det är för sent för dig eller dina barn att göra tiger-relaterade hantverk. En tiger mask gjord av ett papper plattan är en okomplicerad hantverk som skulle kunna vara en viktig del av ditt barns tiger kostym, eller gör det bara för skojs skull. Om du inte har papperstallrikar, kan du klippa ut kartong av liknande storlek och form, eller använda disponibel plast lock.

Instruktioner

• Måla hela baksidan av papperstallriken orange. Limmet orange konstruktion papper på plattan om du inte har orange färg. Låt orange måla torr i några minuter, beroende på vilken typ av färg du använder. Måla på svarta ränder vågrätt, eller använda svart markering. Låt den torka helt.

• Måla på näsa och mun, eller använda svart markering. Klipp ut diamantformade öga hål strax ovanför mitten av plattan. Hålla utskärningar åt sidan.

• Använd sex svarta piprensare för morrhår och skär till längd, varierande mellan 2-6 inches (eller längre, om du föredrar). Limma piprensare nära näsan. Använda eye urtag som öron, limma dem till toppen av huvudet.

• Hål puckla på båda sidor av ansiktet. Använda sax för att peta hål om du inte har ett hålslag. Knyt ändarna av ett elastiskt band eller snöre genom både hål för montering.