mynewspapers.net

Hur man gör en tegel eldstad ser moderna

Hur man gör en tegel eldstad ser moderna


Tegel eldstad lämpar sig naturligt till en mer rustik designerstil. Den varma färgen tegel och det faktum att tegel har använts i konstruktionen i minst 5000 år gör det mer traditionella byggnadsmaterial. Tegel kan göras till något mycket modern, men med lite färg och några flytande hyllor. Många moderna Loft göra använda av tegel lägga textur till väggarna. En skarp vit vägg av tegel kan samordna med den mest moderna design stilen och svävande hyllor är ett modernt sätt att tillbehör ditt space.

Instruktioner

• Skrubba mortel med en borste. Ange ett damm blad på golvet under tegel att fånga damm som kommer att slås lös.

• Blanda 2 matskedar diskmedel tvätt med vatten i en hink. Doppa svampen i smeten och vrid ur överskottet. Skrubba väggar noggrant. Skölj svampen med rent vatten och ta bort tvålrester med ren svamp.

• Korrigera några stora hål med kitt. Scoop kitt på en spackel. Skrapa med putty bort av kniven och i hålet. Skjut kniven tillbaka över kitt att släta över tegel. Låt spacklet torka helt.

• Gäller murverk primer tegelväggen. Primer hjälper till att minska mängden färg du behöver och även skapa en mjuk grund för färgen. Fyll din borste med en generös mängd av primer. Gäller primer mortel med en borste. Följ med en roller att måla ansiktet av tegel.

• Måla mortel med vit färg. Högblank färg kommer att ge en modernare känsla. Högblank finish är också lättare att torka rent med vatten. Använd samma metod används för att applicera primer, målning mortel först med en borste och efter med en roller att måla ansiktet av tegelstenar. Låt den första lagret färg torka i 4 timmar. Applicera ett andra lager om det behövs.

• Bestämma placeringen av din svävande hyllor. Mäta hängande mekanismen på baksidan av varje hylla. Markera på väggen med penna där parentes kommer att hängas.

• Borra ett hål i tegel med en borr med en murverk borr. En vanlig borr fungerar inte med tegelsten. Skjut ett murverk ankare i hålet.

• Hänga de svävande hyllor med den maskinvara som kom med hyllorna.