mynewspapers.net

Hur man gör en tårta formad som en cowboy boot

Hur man gör en tårta formad som en cowboy boot


En cowboy-boot tårta är den perfekta mittpunkten för Western-, rodeo- eller gård-temafester. Göra en cowboy-boot kaka även utan att ha en boot-formad stekpanna genom att skära tårtan för att matcha en mall. Använda lakrits och krossade kakor för att göra realistiska detaljer på tårtan. Om du har en favorit cowboy-boot design, kan du replikera detaljer i kakan med färgad glasyr och kreativa utsmyckning tekniker.

Instruktioner

• Placera mallen cowboy-boot på tårtan, och placera den så att den inte rör. Med hjälp av en vass kniv, skär kakan efter mallen att forma tårtan som en cowboy boot. Ta bort extra tårta från sidorna, och ställ åt sidan.

• Sprida brun glasyr på toppen och sidorna av tårtan. Kylskåp kakan i ca 30 minuter så att glasyr att ställa in.

• Bifoga en runda eller star isbildning tips till en spritspåse och fyll påsen med brun glasyr. Rör en kantlinje på kakan och horisontella linjer på boot att likna broderi. Omväxlande, se din favorit cowboy-boot design att replikera det i tårtan.

• Placera pulveriserad cookies runt hälen av cowboy-boot kakan att likna smuts. Rör ett meddelande på tårtan, om så önskas.