mynewspapers.net

Hur man gör en T-Shirt band matta

Hur man gör en T-Shirt band matta


Strip mattor är ett roligt sätt att återvinna gamla T-shirts. Skjortorna är skuren i strimlor, som knyts sedan för att göra en matta av arbetsytan. Matta canvas är ett stort rutnät av sammanvävda stel sladdar. Du behöver inte några verktyg än ett par sax att göra denna typ av matta eftersom allt de knotting görs för hand. När mattan är klar blir det mjukt och lurvigt.

Instruktioner

• Strimlat flera T-shirts. Varje remsa ska vara 1 tum breda och 4 inches lång. När du väljer skjortor, överväga vilka färger och mönster som ska ingå i din matta.

• Skär en matta duk i storlek och form som du vill använda för din färdig matta. Om du är ny på att göra remsan mattor, väljer du en duk vars rutnät består av stora celler. Som ni få skicklighet, kan du flytta till mer tätt vävda dukar.

• Knyt den första remsan till hörnet av arbetsytan matta i skärningspunkten mellan två sladdar. Knyt band på mitten så att de två hamnar stick som ett shag matta, med en dubbel-Knut för att förhindra att remsan dra lös senare.

• Tie band längs sidan av duken, knyta ihop en i varje skärningspunkt i rutnätet, du har kommit till slutet. Fortsätta att dubbel-Knut att se till att knutarna håller över tid.

• Fortsätta knyta band till grid korsningarna, flytta fram och tillbaka längs duken, tills du har fyllt det helt. Om du vill skapa ett enkelt mönster i remsorna med olika färger.