mynewspapers.net

Hur man gör en Super hjälte bälte

Hur man gör en Super hjälte bälte


Barn älskar att klä upp som deras favorit superhjälte eller skapa en ny super hjälte persona egna. Ge dem en cape och mask att starta. Oavsett om de flyga, köra motorcykel eller duk för att komma runt, varje superhjälten behöver sin egen särskild utrustning för att hjälpa dem strid orättvisa. Med denna utrustning ansluten till deras super hjälte bälte, är de beredda att bekämpa brottslighet och skapa fred i universum.

Instruktioner

• Välj ett tyg som passar den superhjälte kostym. Tyget kommer att täcka de faktiska bältet att samordna med kostym. Tunga cottons eller filt är lämpliga för detta ändamål.

• Linda bältet med tyget, lämnar tillgång till hål behövs för buckling och spännet. Du kommer att placera bältet på barnet med spännet på ryggen, så super hjälte prylar Visa framme. Limma fast tyget på insidan av bältet.

• Spraya ett sortiment av små lådor och burkar med silver eller svart sprayfärg och låt torka. Dessa behållare används antingen som låtsaslek prylar eller att hålla play prylar.

• Dekorera rutorna att likna prylar för kommunikation, vapen och annan utrustning som superhjälte. Rita mönster, symboler och emblem med blandade färger av permanenta märkpennor. Små flingpaket fungerar väl för att bära spela mobiltelefoner, walkie-talkies och andra objekt som kommer att bli super hero's utrustning.

• Fäst en remsa av kardborreband på baksidan av varje box och tenn. Säkra bandet på framsidan av bältet, positionering varje behållare där det är lätt tillgänglig för barnet.