mynewspapers.net

Hur man gör en stora stygga vargen mask

Hur man gör en stora stygga vargen mask


Masker används för Halloween när barnen går ut knep eller behandling eller till en Halloween-fest. Men masker kan användas som del av en sketch, en lek eller i en återberättelse av en berättelse. Du kan köpa masker, även en stora stygga vargen mask, kan del av roligt med en mask vara att faktiskt skapa masken du eller ditt barn tänker använda. Medan att göra en stora stygga vargen mask tar planering, mätning och tid, belönar insatsen dig med din egen unika mask.

Instruktioner

• Hitta en bild, Foto, illustration eller grafik på en varg. Om masken är att användas av barn, söka efter en varg representation som inte är alltför skrämmande för barn. Leta efter en full-faced grafik eller bild. Om du kan hitta en serie illustrationer från olika vyer, så mycket bättre att hjälpa dig att visualisera slutresultatet.

• Förstora bilden eller grafikobjektet som du har valt. Överväga hur stor masken måste vara att täcka ansiktet på den person som använder den stora stygga vargen masken. Förstora därmed. Göra flera kopior ifall din första insats inte fungerar ut riktigt sätt du planerar.

• Köp robust kortpapp bas av stora stygga vargen masken. Ett A4-ark passar de flesta ansikten. Du kan antingen använda en svart eller grå kortpapp eller vit kartong du rör med mörk grå och svarta markörer, kritor eller paint. Du kan också använda papperstallrikar. Använda vad som fungerar bäst för dig.

• Centrera bilden på tjockt papper eller papper plattan. Limma den bild eller grafik på tjockt papper. Naturligtvis kan du också rita din egen bild på tjockt papper eller papper plattan används för mask. Använder kortpapp, runda av kanterna för att ge masken en mindre kantighet utseende. Beroende på bilden kan ni klippa ut mer för att passa konturerna av bilden valt. Skär en skåra för munnen. Klipp ut ögonen att se ut i den stora stygga vargen masken. Du har nu en stora stygga vargen mask.

• Lägga till fästelement i stora stygga vargen masken. Längs sidorna av masken där du kommer att placera fästen, limma rejäla bitar av kartong. Låt torka ordentligt. Skär eller stansa hål i centrum av masken där du har limmade extra papp. Detta bör på sidorna av masken som kommer att vara närmast dig öron. Om du använder string, garn eller ett Skosnöre, se till att vad du än använder är tillräckligt lång för att knyta en rosett på baksidan av ditt huvud. En och en halv fot lång bit för varje sida fungerar med de flesta barn. Tråd strängen eller vad du har valt genom hål och skruva fast ordentligt med en knut. Om du använder elastisk, åtgärd från ett hål runt huvudet för att det andra hålet. Lägg till ersättning för att binda in i hål och justera elastiska så det passar utan att dra för mycket. (Det gör inte ont för att lägga lim till elastiska så att det står säkert efter att du har det fäst.)

• Prova på stora stygga vargen masken. Kontrollera din mask i spegeln. Lägga till färg eller göra justeringar att göra dina stora stygga vargen maskera en en-av-en-slag skapelse.