mynewspapers.net

Hur man gör en stor Pipe Wind Chime

Hur man gör en stor Pipe Wind Chime


Vindspel gör ett vackert tillskott till veranda eller trädgård som de infiltrera luften med fridfulla ljud. Du kan göra vindspel av många olika material, såsom snäckskal, ben, silverföremål och rör. När med ett ihåligt material, såsom metallrör, håller i ihåg att ju större diameter på röret, ju lägre tonen i wind chime blir. Stora är en relativ term; stora rör kan mäta var som helst från 1 till 3 inches i diameter och bortom. När du har valt rördiametern du vill använda, är du redo att göra en stor pipe wind chime.

Instruktioner

• Välj typ av metallrör för din wind chime. Koppar är ett bra val, eftersom det har mjuk, fyllig toner. stål eller aluminium rör kan också användas. Få dina rör på en lokal järnaffär.

• Välj diametern på din metallrör. Ju större diameter, desto lägre ljudet kommer att vara. Ett rör med en 2-tums diameter är tillräckligt stor för att förse dig med en fin, fyllig ton.

• Rengör utsidan av rören med stålull. Detta kommer att ta bort skräp eller märkningar som finns på röret, som kan förringa skönheten i din wind chime.

• Skär röret i sex separata bitar med en rörsågen. Du kan göra bitarna av samma längd, eller kan du variera längden på bitarna som passar dina önskemål.

• Fil ändarna av röret med en metall fil att ta bort några vassa kanter. Fil en platt fläck på motsatta sidor av varje rör där du kommer att genomföra hålen.

• Skapa en liten indrag på motsatta sidor av röret med en hammare och spik, ungefär en tum från slutet av röret. Detta kommer att skapa en guide för att hjälpa borr penetrera metall röret utan att halka.

• Borra ett hål genom båda sidor av röret i ena änden. Ju närmare hålet är i mitten av röret, de mer rörelsen får och ju mer du kommer att höra din vindspel. Ju längre hålet är från mitten, den mindre rörelsen får och ju mindre du kommer höra din vindspel.

• Klipp en remsa av koppar som mäter cirka 2-1/2 inches bred och 10-1/2 inches lång och fäst de två ändarna ihop med en metall självhäftande. Detta kommer att bildas i en cirkel som kommer att användas att hänga rören. Koppar skrot hittar du på de flesta lokala skräp varv och återvinning centra.

• Slå sju små hål längs kanten av koppar remsan med en spik och hammare och fyra större hål längs den motsatta kanten. De mindre hålen används för att dra in rören från koppar ringen; de större hålen används för att avbryta hela vinden startljudet.

• Trä tung tråd genom fyra stora hål, crisscrossing det genom motsatt hål. Kabeln bör samlas upp på toppen av koppar ringen och hålls samman av en fiske-svivel. Fiske lekare kan erhållas på en lokal idrottsliga varor eller fisk och talja shop.

• Trä varje rör och hål i koppar ringen med fin tråd, att säkra dem ordentligt. Du kanske vill stagger rören i utformningen av ditt val eller hålla dem alla samma höjd.

• Hänga stora rör vind startljudet av fiske swivel i läge av din välja. Kontrollera att spik eller krok de hängs från är säkert och har tillgång till ett utomhusområde att maximera ljud gjorde.