mynewspapers.net

Hur man gör en stor godis bar bukett

Hur man gör en stor godis bar bukett


För dem som älskar godis barer, choklad bar buketter gör en kreativ och rolig present för alla tillfällen, oavsett om en födelsedag, jul, alla hjärtans eller en Halloween gåva. Med några enkla leveranser, kan du enkelt skapa en stor choklad bar bukett skräddarsydda för tillfället. Om du använder en mängd choklad bar typer eller bara en sort, en chokladkaka bukett är säker på att vara en gåva lätt och villigt njöt av sin mottagare.

Instruktioner

• Välj ditt godis barer. För att göra en stor choklad bar bukett, välja godis som är relativt stora i storlek. Du kan göra din bukett med ett antal olika chokladkakor eller bara en typ.

• Välj en bas för din bukett. Några alternativ inkluderar en mugg med någon form av semester, födelsedag eller personliga temat; en blomvas, helst en som är ogenomskinlig; eller en blomkruka. Se till att din bas är tillräckligt stor och robust nog att balansera vikten på din bukett.

• Mät din bas ungefärliga diameter och skär en bit av blommig skum, med en kniv, för att passa på insidan av din bas. Skummet ska sitta ca 1 tum under toppen av basen.

• Placera skummet inne i basen. Det borde passa inuti väl och bör inte flytta från sida till sida.

• Lim beror på ditt godis barer, med kebab spett eller hantverk pinnar. Med hjälp av en limpistol, placera en liten mängd lim på baksidan av choklad bar wrapper och tryck sedan på kebab spett eller craft sticka på limmet, att trycka fast för att följa den. Upprepa tills alla chokladkaka stjälkar har limmats på ryggen på choklad bar omslag.

• Dekorera din choklad bar blommor. Wrap band eller bågar på varje chokladkaka och stam, eller skär blomblad av färgade konstruktion papper och limma fast dem på ryggen på choklad bar omslag. Du kan också lägga till syntetiska blommor i din bukett eller bifoga dem till stjälkar av din choklad bar blommor.

• Ordna ditt godis barer. Sticka varje chokladkaka och dess stam i blommig skummet inuti din bas. Du kanske vill klippa stjälkarna så att de olika höjder. Lägga till några ytterligare dekorativa objekt, som pilbågar, syntetiska blommor eller band i buketten.

• Placera en plast korthållare i blommig skummet och bifoga någon form av kort, helst ett mindre kort att hålla från att blockera vyn av godis barer.