mynewspapers.net

Hur man gör en stol ur papper och maskeringstejp

Hur man gör en stol ur papper och maskeringstejp


Att göra en stol av endast papper och maskeringstejp är ett intressant och roligt hantverk projekt för barn och föräldrar eller elever i ett klassrum. Båda dessa material är formbara och att skapa strukturer i olika styrkor, uppmuntra de som är inblandade i projektet att fokusera på strukturell design mer än det faktum att de gör något slut på papper och band. En särskild process bör följas när du gör dessa papper och band stolar.

Instruktioner

• Rulla en robust tjocklek 8,5 av 11 tums ark av papper till ett rör och avsluta dem tätt med maskeringstejp så att de inte kommer ångra. Dessa kommer att utgöra ett 11 till 12 tums ben för din tejp och papper stol. Vill du benet bli längre, rulla en annan tjock mängd papper upp och vira den med tejp. Anslut sedan dessa två rullar av papper genom inslagning båda ändarna tillsammans med tejp och sedan fästa dem med lager av vertikala remsor av maskeringstejp tills två stycken förbinds fast och kommer inte att böja. Gör fyra av dessa ben, oavsett vilken längd du vill ha, bara så länge de är alla lika.

• Tejpa två full mängder av dator papper tillsammans genom att Linda tejp runt dem tills de inte flytta. Detta kommer att utgöra din stol säte. Placera större, full tidningar under två mängder av papper du har tejpade ihop och bifoga dem till dessa papper förpackningar, så en botten bildas på placera av stolen.

• Tejpa upp på alla fyra benen till placera av den stol som är insvept i tidningen och tejp. Bandet är din lim och din skruvar här, så inslagning toppar i benen och placera av stolen i olika vinklar hjälper till att skydda dem och ge dem möjlighet att stödja olika mängder av vikt.

• Fortsätta att lägga till olika belopp för tejp och papper i stolen för att reparera lös sektioner om papper och band stolen används regelbundet. Rulla ihop mindre bitar av papper och fäst dem mellan benen på stolen, som ska användas som tandställning så att stolen kan stödja mer vikt.