mynewspapers.net

Hur man gör en stark Spaghetti bro

Hur man gör en stark Spaghetti bro


Hårt, okokt spaghetti är användbart för ett antal hantverk projekt. Detta är eftersom det har styrka men är också lätt att böja och bryta i mindre bitar, som är nödvändiga för olika utföranden. Små, modell broar är ofta gjorda med okokt spagetti, att skapa utmärkta exempel för studenter om viktfördelning och hur konstruktörer broar av olika storlek och styrka. När du använder bitar av spaghetti för att bygga den starkaste möjligheten bridge, bör ett antal olika taktik och strategier användas.

Instruktioner

• Använda sex stycken spaghetti, se en tredimensionell triangel, ansluter hörnen med marshmallows. Detta medför att bygga tre olika trianglar genom att bädda in punkterna i dessa delar av okokt spagetti i varje av de fyra marshmallows på hörnen. Gör fyra av dessa tredimensionella trianglar, med hjälp av enskilda delar av spaghetti och marshmallows.

• Linje två långa bitar av spaghetti upp bredvid varandra på en plan yta. Placera en linje av lim längs skreva mellan dem, effektivt limma dem tillsammans. Placera en annan bit spaghetti på denna linje av lim. Låt det torka, limning tre stycken spaghetti tillsammans. Lägga till fler spaghetti bitar på exakt samma sätt, genom att hälla en tunn linje av lim i skreva mellan bitar av spaghetti. Fem till sju fullängdsalbum bitar av spaghetti hoplimmade bör vara gott om. Gör två av dessa långa fem-till-sju-bit spaghetti support polacker.

• Linje två av tredimensionella trianglarna bredvid varandra på en sida, två på en annan sida. De bör vara så långt ifrån varandra som spaghetti stöd stavar du har bara limmade ihop. Nu fäst stöd stavar till marshmallows på trianglarna till vänster och till höger trianglar. Nu har du två trianglar ansluten med dessa tjocka spaghetti stöd spön.

• Bestäm hur bred du vill spaghetti bron vara. Ju smalare gångvägen är, desto starkare blir det när du använder spaghetti. Bryta ett antal full bitar av spaghetti upp i lika längder med fingrarna. Limma dessa bitar mellan spaghetti stöd stavar, skapa en liten gångväg för bron.