mynewspapers.net

Hur man gör en stark bro med 100 Popsicle pinnar & varmt lim

Hur man gör en stark bro med 100 Popsicle pinnar & varmt lim


Bygga en bro för din modell tåg eller andra landskap kan verka som en skrämmande uppgift, men det är inte. Bygga en robust bro med bara 100 Popsicle pinnar och lite varmt lim. Varmt lim härdar snabbt, till skillnad från andra lim som måste torka innan de håller. Ett paket med Popsicle pinnar innehåller vanligtvis pinnar som är alla samma storlek så du behöver inte oroa dig för montering i udda storlekar. Detta är en utmärkt aktivitet för en familj eller en barngrupp.

Instruktioner

• Låg fyra avsnitt 10 Popsicle pinnar varje ut på ditt arbetsyta vertikalt.

• Limma två pinnar till punkterna 1 och 2, att placera hälften av pinnen horisontellt till höger hälften av avsnitt 1 och den andra hälften på avsnitt 2. Placera en i övre mitten och en på nedre mitten.

• Lim på två mer Popsicle pinnar horisontellt över den vänstra halvan av avsnitt 2 och den högra halvan av avsnitt 3.

• Limma två fler pinnar horisontellt på den högra halvan av avsnitt 3 och den vänstra halvan av avsnitt 4. Vänd här hela avsnittet när limmet härdar. Detta är centrum av bron.

• Bygga ett stödbandage för varje ände av bron genom att limma ihop fem pinnar i en stack. Limma stackarna till den på undersidan sidor av bron på ändarna

• Skapa två räcken för sidorna av bron genom att limma fyra Popsicle pinnar horisontellt längs ytterkanterna av bro centrum. Limma fem lodräta pinnar till denna järnväg. Space dem jämnt, som om du skulle bygga ett staket. Bifoga fyra fler pinnar över fem upprätt pinnar. Bygga upp samma sak på andra sidan av bron.

• Limma två pinnar till botten järnväg bro sidor toppar. Placera ett mitt i vänster sida och en i centrum av den högra halvan. Lägg till två Popsicle pinnar på andra sidan på samma sätt.