mynewspapers.net

Hur man gör en stängning repet för ett armborstÖkande makt funktionerna i armborst--några nu har lottningen väger över 90 kg (200 lb)--innebär de flesta människor är inte stark nog att kuk ett armborst utan någon form av mekanisk fördel. Cocking linor förvaras enkelt i fickan på en jacka eller pack. Att göra en stängning repet för ett armborst kommer att minska den mängd kraft behövs Cock armborst med 75 procent.

Instruktioner

• Mät två 15 cm (6 tum) delar av trä pluggen och markera dem med en penna. Skär i avsnitt med en såg, att skapa två handtag för repet, och borra ett hål genom centrum av varje handtag.

• Krok ena änden av ett "s" koppla in i ögat av en trissa och crimp kroken stängt runt ögat med tång. Upprepa med en annan krok och remskiva.

• Anslut ena änden av ett rep, dubbelt så lång som bågen, genom hålet i en av trä handtag. Knyt ett halvslag (farmor knot) i änden av repet så att det inte kommer att dra tillbaka genom hålet i handtaget.

• Trä i andra änden av repet genom hjulen på båda remskivor och sedan genom hålet i den andra trähandtag. Knyta repet off, löst, med ett halvt skumt.

• Hålla repet i mitten, vilket gör att repet hänga ner i två lika delar, med blocken vilar mot trä handtag. Placera den punkt där du håller linan in i repet cocking spåret på baksidan av armborsts mottagare.

• Placera cocking stigbygeln, på framsidan av armborst, mot marken. Sätt foten fast i stigbygeln, med bollen av foten sätter stigbygeln till marken. Böja över och krok öppna ändar "s" krokarna på elitnivå, en krok på varje sida av pilen resten.

• Dra repet, i slutet med löst bundna Knut, genom hålet i handtaget, tills repet lärs ut. Nypa repet i handtag med ena handen och dra krokar gratis från strängen med den andra handen. Tätt retie Knut på repet vid den punkt där du har repet kommer i kläm mellan fingrarna. Detta skapar en anpassad passform för cocker i fören. Smälta i ändarna av repet med en match att försegla nylon strängar och förhindra nötning.

• Återanslut cocker till armborst, greppa ett handtag i varje hand och stå upp, lyft med benen och rulla axlarna tillbaka. Detta bör vara tillräckligt för att ställa in elitnivå i cocking spärren, beroende på din längd. Om inte, lyft den sista 2,5 cm (1 tum) eller så genom att dra uppåt med armarna. Vara helt säker säkerhet spaken klickar (automatiskt) på plats innan du släpper spänningar på repet.