mynewspapers.net

Hur man gör en spruta Agitator

Hur man gör en spruta Agitator


Göra en spruta agitator är en grundläggande VVS uppgift. En agitator håller kemikalier blandas i spray tankar och kan vara en av tre typer. Mekanisk omrörare används oftast när den primära kemiska formuleringen är ett lättlösligt pulver. Dessa agitatorer är blad eller paddlar svetsade till en axel som roterar nära botten av tanken. Två av funktionen agitator typer genom hydrauliska åtgärder genom att återsända del av spray från pumpen tillbaka in i tanken. En sparge röret, som är ett rör som löper över tank botten med hål borrade i den angivna intervaller, producerar hydrauliska agitation. Den tredje typen av agitator tillverkar hydrauliska åtgärder genom en venturi injektor placeras i botten av spray tanken. Det här är den valda agitatorn eftersom venturi injektorn är lätt att installera och gör ett bra jobb att hålla spray blandat.

Instruktioner

• Koppla ur röret mellan spruta pump och tryck regulator ventilen med den justerbara rör nycklar. Mät längden på bort röret med en hopfällbar linjal. Ersätta detta röret med en tee ansluten till en nippel i varje ände. Bröstvårtorna måste vara tillräckligt lång för att utöka avståndet mellan pump och regulator ventilen.

• Skär och tråd en bit av 1-tums rör som når från toppen av tee till en höjd som är lika med toppen öppnar i slutet av spray tanken. Klipp i röret och en 1-tums dö för gängning med ett hjul kutter eller bågfil. Skruva fast röret i tee.

• Skruva en 1-tums, 90-graders armbågar på installerade vertikala röret med den passande öppna änden pekade mot spray tanken. Ta bort kontakten från slutet av spray tanken och installera en 1-av-6-tums nippel. Skruva fast en tank bromsfunktion avstängningsventil till utsatta slutet av bröstvårtan.

• Installera en 1-av-3-tums nippel i den öppna änden av strypning ventilen. Bifoga en 1-tums union till bröstvårtan. Skär och tråd en bit av 1-tum rör tillräckligt länge för att ansluta EU till armbågen. Installera denna bit av röret.

• Skruva ett venturi injektor typ agitator munstycke i det översta hålet på insidan av spray tanken.