mynewspapers.net

Hur man gör en spets väva

Hur man gör en spets väva


En spets väva är en nyare typ av hår-vävning teknik som kombinerar funktionerna hos en traditionell sy i väva och en spets-front peruk. Den har två komponenter: en botten cap och en top stängning. Cornrowing naturliga hår är också involverad i processen. Dock med spetsar väven bifogas väva håret den gemensamma jordbrukspolitiken i stället för sömnad det direkt in i naturliga, flätat håret, som sker i en traditionell väva. En spets väva är inte heller lika tungt i hårbotten som en traditionell väva är.

Instruktioner

Hur man gör en spets väva

• Köpa ett paket av väva hår. Den bästa väva hår passar en spets väva är Remy texturen. Väva hår kan köpas på skönhet leverans butiker som är specialiserade på hårprodukter, men typiska apotek bär inte alltid väva hår.

• Schampo det naturliga håret och försiktigt handduk torka den.

• Fläta håret i cornrows. Uppnå detta genom att sära håret i sektioner i hårbotten. Börjar med ett avsnitt av hår, fläta två stygn av hår i början av hårbotten. Lägga till en tredje sy genom att samla in en liten bit av hår i närheten och förbinder det med de ursprungliga två. Göra detta kontinuerligt, sammanflätning hår tills du har en lång fläta kör längd i hårbotten. Hela flätan kommer att knytas till hårbotten. Upprepa med de andra delarna av hår du parted.

• Placera längst ner locket ovanpå flätad hårbotten. Med hjälp av nål och tråd speciellt utformat för hår väva (du kan hitta dessa poster på hår leverans butiker som vanlig nål och tråd brukar göra), anbringa den gemensamma jordbrukspolitiken mot den främre delen kronan med några stygn av piercing nålen genom den gemensamma jordbrukspolitiken, tar det runt flätan och tillbaka genom den gemensamma jordbrukspolitiken.

• Tillhandahålla täckning genom att säkra övre locket till hårbotten med hjälp av samma trädande metoden som ovan, men den här gången, tråd längs gränsen av huvudet. Var noga med att inkludera ditt hårfäste, inklusive de områdena nära öronen och längs nacken av hångla.

• Hår som önskas. Behålla håret med väva hårvårdsprodukter.