mynewspapers.net

Hur man gör en Spell bok

Hur man gör en Spell bok


För dem som utövar Wicca, är en spell bok främst känd som Book of Shadows. Boken är skapad av användaren och innehar särskilda trollformler, ramsor, ritningar, besvärjelser och inspirerande meddelanden. När du skapar din spell bok bör du kontrollera att du har valt bitar som passar dina föreställningar. Ta så mycket omsorg i valet av trollformler rätt för dig som du gör i skapandet av boken. Tillsammans kommer att de tjäna dig väl.

Instruktioner

• Skapa en personlig spell bok. Ta en planeringskalender och limma ditt val av färgade, tjock eller finare tyget till alla yttre ytor. Med sax, klipp ut mönster som månar, stjärnor och bilder som är viktiga för dig. Dessa kan limmas till tyget när torr.

• Plats sidor av specialiserade papper i Binder-dokumentet. Leta efter ditt val av papper på en pappershandel. Prova olika färger och texturer men främst kommer du papper som är hållbart och tjockare än vanlig anteckningsbok papper. Skriv på den för att se att det rymmer bläck bra utan smutskastning. Detta dokument bör tåla något väder skada som du kommer att ta din spell bok ut ofta och omsätta det i handling.

• Välj din första sida vara en sida av välsignelse, besvärjelse och varning. Använd din religiösa principer och valda Gud och skriv din välsignelse. Använda din valda skrifter och vara så formell som möjligt. Se till att du presenterar en varning på den här sidan som avskräcker någon från läsa eller tala din trollformler.

• Fyll upp din spell bok med 10 till 20 trollformler och låtar. Om du öva Wicca och ditt fokus är på jorden och dess anslutning till anden, kan du fylla din bok med låtar som hjälper dig att hålla kontakten med som. Din bok ska återspegla din andliga behov. Var försiktig när du väljer bitar.

• Skriv förrädiskt när du fyller upp din bok. Din bok är personlig och bör inte delas. Den kan upptäckas. Det är en bra idé att skapa en bok som bara du kan förstå. Blanda saker med struktur du igen. Till exempel skriva ut en spell och placera de fyra första verserna överst på sidan. Varje sida då skulle ha en liten del av en spell och avsnitten botten skulle vara del av en annan spell. Du skulle bara veta hur till placera dem tillsammans som du recitera varje spell.