mynewspapers.net

Hur man gör en spell bok för Halloween

Hur man gör en spell bok för Halloween


Halloween är den läskigaste tid av året och vad bättre sätt att lägga till den skrämmande atmosfären än att göra en forntida spell bok? Du kan skrämma dina vänner med trollformler för att trolla fram länge döda kroppar från kyrkogården eller kasta en trollformel för att sätta en charm på ditt godis. En spell bok är ganska lätt att göra men du kommer att behöva spendera lite tid att få det precis rätt. Hur läskigt, roligt eller rent skrämmande det är kommer att vara upp till dig.

Instruktioner

Förbereda sidor

• Blanda ihop i en plastkruka 18 ml (1 matsked) brun färg och 6 ml (1 tesked) av vit färg. Du försöker göra en sepia färg för att göra sidorna av boken ser gammal. Lägg till mer brunt för att göra det mörkare, mer vitt att göra färgen ljusare.

• Tillsätt vatten till din färg blandning till riktigt tunna det ner. För att ålder boken du inte vill att bestryka sidorna men Lägg bara till en antydan till sepia.

• Plats tidning under den första sidan i din bok. Doppa dina penseln i tunnas färg blandningen och måla den första sidan med lång borste stokes går vågrätt tvärs över sidan, tills hela sidan är täckt. Upprepa på varje sida i boken.

• Stå boken öppna för att torka. Du kan placera en handduk på kylaren och står boken på topp; om vädret är fint står det utanför på en bit av tidningen.

Dekorera covey

• Välj en bra titel för din spell bok något som "Mörka besvärjelser" eller "Journal of Black Magic". Du kan även göra upp en författares namn, till exempel Wladmir Eldritch eller Vampyre Crypt.

• Använd en guld eller silver penna för att skriva namnet på din bok och författare i centrum av frontluckan. Använd en gotisk kalligrafi stil eller bara skriva det i en något ojämn handstil så att den blir mer skrämmande.

• Dekorera resten av din frontluckan genom att limma på fladdermöss som du har klippt ut. Lägg till spindelnät; dessa kan köpas från en butik eller du kan rita dem med en vit penna. Lägga till bilder av skelett, kvastar, krympta huvuden--vad du vill. Du kan köpa dessa, skär dem ur tidningar eller rita dem själv och klippa dem ut.

Lägg till trollformler

• Titta på Internet för idéer trollformler eller göra dem upp dig. Som ett exempel kan det bli något liknande: "bindande två personer tillsammans - placera figurera av en man i ena änden av spiselkransen och en siffra på kvinnan i andra änden. Samla in en bit av håret från varje person. Fäst håret med en droppe stearin-deras respektive siffror. Under kommande flyttar sju dagar varje figur närmare till varandra, tills den sista dagen de möts i mitten."

• Lämnar en sida tom i början och sedan skriva en spell på varje sida med en svart penna eller kalligrafi penna. Du kan lägga till diagram eller ritningar på sidor att göra det mer intressant. Placera ett sidnummer längst ned på varje spell sida.

• Gå tillbaka till sidan tom början och skriva en innehållsförteckning med respektive sidnumret, till exempel; Bindande Spell 01 Love Spell 02 vakna den döda 03 och så vidare. Dina skrämmande spell bok är klar.