mynewspapers.net

Hur man gör en spela trä lada

Hur man gör en spela trä lada


Barn tycker om att spela gör tror. En miljö som är full av möjligheter för barns fantasi är en traditionell familj gård. En strukturera kännetecknar den lantliga livsstilen mer än nästan någon annan--traditionella röda trä ladan. Att skapa en miniatyr lada för att hysa ditt barns leksak menageri kan göra en bra present eller ens ett projekt du kan arbeta med tillsammans. Använda plywood för sidor, botten och tak för att bygga en Lada som kräver ingen ytterligare interna inramning. Användning hushåll latexfärger för att dekorera ditt barn för en säker, giftfri finish.

Instruktioner

• Skär lada bitar från ¾ tum tjock skåp-grade plywood. Skär två sidor, 18 av 12 inches. Skär två ändar, 12 av 15 inches. Skär fyra tak bitar, två 4 3/8 av 20 och två 4 ½ av 20 inches. Skär en botten 18 av 10 ½ inches. Använda en tabell såg med böter-tandade blad för att göra nedskärningar.

• Markera centrum av en 12-tums slutet av varje Ändstycke. Dra en linje över varje bit 2 inches från markerade slutet med en snickare square. Dra en andra linje 5 inches från slutet. Rita en linje 2 inches i från varje 15-tums kant. Markera den punkt där dessa långa sidan linjer skär linjen du drog 1 ¾ tum från markerade slutet. Rita en diagonal från var och en av dessa två punkter till centrum märket på slutet av pjäsen. Rita en diagonal linje från den nedre änden av varje av dessa fodrar till den punkt där raden 5-tums möter kanten av bit på varje sida att skapa en lada gavel. Skär längs dessa linjer med en bandsåg.

• Ange din tabell såg till en 22 ½ graders vinkel genom att justera mitre hjulet på framsidan av tabellen såg tills pilen indikerar rätt vinkel. Placera staketet för att klippa en långsida av taket bitar och skär kanterna på denna avfasning, så att den översta sidan förblir samma bredd och vinkel går åt såg stängslet.

• Markera centrum av en lång kant på ena sidan bit. Markera 3 inches på vardera sidan av det märket. Rita en rektangel, 6 inches bred, 6 tum hög, med en långsida centrerad på dessa märken, med snickarens square. Dra en linje genom centrum av rektangeln, från centrum mark du gjort ursprungligen.

• Skär längs två utanför linjer av denna rektangel på bandsågen. Installera två 1-tums bröstet gångjärn längs varje linje, som spänner över snittet. Använd de medföljande skruvarna för att fästa dem, en i varje hål. Skär längs mittlinjen på rektangeln på bandsågen. Den översta raden med en sticksåg, använder en störta styckats. Placera sågen på toppen av pjäsen, med framkanten av bottenplattan röra bladet upp precis ovanför linjen. Starta sågen och föra den ner långsamt, styckning i ansiktet. Klipp till båda hörnen att släppa dörrarna.

• Lim och spik två sidor att kanterna på botten. Placera sidan dörren med botten av dörren kanten jäms med botten inför lada botten, med gångjärn på utsidan. Göra de slutar spola i vardera änden. Spika genom sidan lappa in i kanten av botten. Bifoga den återstående sidan till den motsatta kanten i den nedre delen.

• Lim och spik slutet stycken korta kanterna på sidorna och ändarna på botten. Spika genom slutet i kanterna på sidan bitarna och underdelen. Limma och spika två stycken 4 3/8 tums tak åt sidorna, med fasade kanter mot varandra på toppen av taket. Centrera lappar, så att de överhäng varje ände av ¼ tum.

• Sand avslutade ladan grundligt med 100 slippapper. Sand eller "break" i kanterna för att runda dem över något för säkerheten. Applicera två skikt med röd latex färg på hela ytan av ladan med en medellång bredd, mjuk borste eller låta barnet måla ladan. Använd långa, raka linjer, i linje med säden. Sprid din färg så jämnt som möjligt för att förhindra rinner och droppar på upploppet. Tillåta etikett-rekommenderas torktiden mellan rockar.