mynewspapers.net

Hur man gör en spela-degen figurSpela-degen tillåter barn att skulptera och skapa objekt och siffror om och om igen. Detta beror, till skillnad från lera används för keramik, degen är jämn i konsistensen och kan förvaras i lufttät behållare för att förhindra uttorkning. Flera verktyg, byggsatser och formar finns för modellering degen under uppspelning, men hand manipulation tillåter barn att skapa någon typ av siffror som de gillar. En enkel figur kan skapas med flera mindre manipulerade bitar.

Instruktioner

Separat in i delar av kroppen

• Separat playdough som du arbetar med i sektioner. Använda ett avsnitt för figurens huvud, en för kroppen och en för varje extremitet. Att bitarna större eller mindre som de skulle jämföras med varandra i den färdiga produkten.

• Rulla bit av playdough du separerade för huvudet och rulla den över din arbetsyta att skapa en sfär. Hand-form funktionerna i figurens möta med händerna ensam eller med plast bestick att skapa intrikata funktioner.

• Kavla extremiteten bitar i ormliknande cylindrar skapa armar och ben. Om du skapar händer eller fötter, nypa ändarna av cylindrarna och forma dem i hand- eller former med dina fingrar eller plast bestick.

• Skulptera avsnittet kroppen in i förkroppsliga storleksanpassar och den figur som du gör.

• Fäst huvud, armar, ben, händer och fötter till kroppen. Tryck på varje bit på plats, jämna ut degen med fingrarna.

• Lägga till några detaljer som du gillar med pinnarna av en plast gaffel eller mjuka rundade huvudet av en plastsked.