mynewspapers.net

Hur man gör en söt girly elf kostym

Hur man gör en söt girly elf kostym


Många tjejer älskar älvor och feer och välkomnar tanken på att klä upp som en magisk varelse. Elf kostymer är idealiska för skogsmark parterna och ger ett utmärkt alternativ till glittrande fairy kostymer för flickor som är mer intresserade av natur och friluftsliv. Att göra en kostym är en rolig aktivitet att dela med ditt barn. Anpassa kläder från garderober hemma eller Sök välgörenhetsbutiker för lämpliga objekt att använda. Elf kostymer är också idealiska för julfester.

Instruktioner

• Hitta en grön klänning eller en långärmad grön tröja och grön kjol att använda som bas för din kostym. Kjolen ska vara mitten av låret längd. Vid behov, göra en grön tutu-stil kjol av nät. Skär remsor av nät ca 15 cm (6 tum) längre än önskat kjol längd. Sy längs midjan med elastisk tråd med en rakstygn. Samla kjolen runt midjan och stygn i position.

• Trimma kanterna på outfit med vit fuskpäls på krage, ärmslut och nertill. Sy stora vita knappar på framsidan av tröjan.

• Lägga till ett par ogenomskinlig gröna tights. Randig röda och gröna strumpbyxor också se söt. Gör elf skor med uppkrupen tår från grön filt använda gratis utskrivbara mönster i avsnittet resurser. Trim med ett hantverk klocka på varje tå.

• Göra en hatt genom att mäta runt omkretsen av ditt barns huvud. Rita en linje på en bit av grön filt mäta halva längden av omkretsen. Rita formen på elf hatten på filten så om du söker på det från sidan. Den bör ha en punkt på toppen som viks över. Skär två bitar av grön filt till samma form och storlek. Sy fast dem tillsammans på sidorna, lämnar basen öppen. Vända den hatt rätsidan ut och grejer på punkten med skrynkliga tidning eller bomull. Lägga till en vit fuskpäls trim runt basen och ett hantverk klocka på punkten.

• Slutföra utseende av fläta långt hår. Fukta en mjuk svamp med vatten, doppa den i rött ansikte måla och tillämpa rosiga röda kinder på barnets ansikte.