mynewspapers.net

Hur man gör en socker glida sova Pouch

Hur man gör en socker glida sova Pouch


Socker segelflygplan är pungdjur som älskar sötsaker och cocooning. De band lätt med människor, och även om de är mycket aktiva, göra stor lägenhet dväljas. En gång betraktades exotiska husdjur, har dessa australiska infödda endeared sig till sällskapsdjur egendomsrätt över hela världen. I naturen, socker glida sova i ihåliga träd och som husdjur, får vara glad som kan vara med en liten fågelholk hon kan pad med strimlad papper. Höjden av socker segelflygplan sovrum mode, men är en sovsäck som approximerar moderns påsen som spädbarn pungdjur upptar för den tidiga delen av sina liv. En påse har en extra fördel att du kan rengöra den lätt. Nedan följer fyra sätt att göra en socker glida sova påse.

Instruktioner

• Göra en enkel sovsäck med rese-storlek (ca 12-av 18-tums) örngott eller bookbags. Helt enkelt vända en avig inuti den andra och gå med säckarna längst ned. Skär ett hål om 2/3 upp ena sidan av påsen, och binda kanterna tillsammans med söm bindande. Gör fyra knapphål i toppen (öppen) slutet av väskan och använda dusch gardin eller draperi ringar för att samla fullhet. Hänga påsen upp nära toppen av din socker glida bur. Han ska klättra i hålet och bosätta sig i botten av påsen.

• Konstruera en enkel kuvert påse genom att skära en 1-2-fots rektangel av denim, quiltad eller andra tätt vävt tyg. Bind kanterna på kortsidorna med söm bindande. Lägg tyget på längden och vik ändarna på att möta i centrum. Söm toppen och botten av kuvertet så den färdiga sidan är inne. Söm bundna ändar tillsammans där de möts i centrum tills det finns en 1 1/2 - till 2-tums öppning kvar för din socker glida att glida in och ut ur hennes påse. Avsluta kanter och sömmar så din upptagen lilla vän inte kan riva upp det från insidan i sömnen.

• Skapa en designer påse genom att skära ut fyra identiska trianglar av tätt vävt tyg och en kvadrat med sidan samma mätning som bas av trianglar. Skär ett hål i en av trianglar och täck kanten med söm bindande. Binder alla kanter och söm kanterna på trianglarna bildar en pyramid. Lägg till torget i botten för att fylla påsen. Häng med dusch gardin ringar eller gardin ringar via knapphål eller grommets sätta i toppen av pyramiderna.

• Hantverk bekvämlighet i din socker glida påse genom att lägga till en dragkedja längs sidan av kuvert eller pyramidformad påse. Även om din glider generellt inte behöver någon foder för sitt bo, kan han ibland dra saker till det som du inte skulle hellre stanna där för alltid. Påsar gjorda av kudde glider och bookbags kan slås inifrån och ut och skakas. Använd naturliga tyger, trådar och bindningar som du kan tvätta lätt.