mynewspapers.net

Hur man gör en Slouchy skjorta från befintliga T-ShirtsChanserna är du har en stack någonstans i din garderob eller byrå av gamla T-shirts som aldrig se dagens ljus. De kan vara sträckt och oformliga, men du håller dem på grund av en söt design eller färg. Ge dem nytt liv genom att vrida dem till slinky, slöfock skjortor med karaktär och form.

Instruktioner

• Prova på din gamla tee. Markera med en PIN-kod eller sömmerska krita där du vill att halsringningen vara. Lägg din gamla T-shirt platt på en arbetsyta. Mark streck längs kragen där din nya urringning kommer att vara.

• Skär halsen ut noga, försöker hålla saxen öppen för en slät klippa. Starta något ovanför bindestrecken. Det är bättre att skära mer än att sluta med en skjorta som du inte kan bära. Använda skarp tyg sax för bästa resultat. Prova på skjortan och kontrollera halsringningen. Justera snittet vid behov.

• Vik ärmarna för en feminin touch eller peta ett hål i centrum av ärmen. Skär en lång band från din urringning scraps. Trä det genom hålet och under botten av hylsan, cinching hylsan. Knyt en knut eller båge tajta eller lösa, beroende på hur slouchy du vill ärmen.

• Lägg till extra slöfock med sidan knop knuten från slitsar i sidorna av din tee. Vik din slouchy skjorta på mitten på längden. Utjämna den platt och rada upp både ärmar och nedre fållen så allt är fyrkant.

• Upprepa fällbara processen med en av dina tees som är lite mer utrustad. Om det är för trång, kommer inte skjortan sloka, så gå inte för liten.

• Lägger mindre tee ovanpå din slöfock skjorta, om den vikta sidan av skjortor--centrum av dem--ovanpå varandra på vänster sida. Snip slitsar i slöfock skjortan endast på höger sida. Göra snitten tillräckligt länge för att når kanten av mindre tee. Gör upp till armhålan. Du ska sluta med små slingor längs sidorna av din slöfock skjorta.

• Klipp topparna på varje slinga så du har två remsor. Detta gör längs din slöfock skjorta. Slips varje remsa till sin partner så att du har ett antal knutar på vardera sidan av din skjorta. Knutarna ta din baggy tee samtidigt hålla det slappa.