mynewspapers.net

Hur man gör en skola vimpel

Hur man gör en skola vimpel


Vifta med en vimpel som skolan under ett sportevenemang är ett bra sätt att visa ditt stöd. Vimplar är ganska lätt att göra och ta lite tid och skicklighet. Tänka utanför rutan. gör din vimpel unik genom att visa din kreativitet och originalitet. Vimplar kan hängas på väggarna i en elevs rum hemma eller på sitt skåp i skolan. En skola klubb kan även sälja handgjorda skolan vimplar för en fundraiser.

Instruktioner

• Rita en stor triangel för mönstret för vimpel på en bit papper med en blyertspenna. Också rita på ett papper vissa objekt för att dekorera vimpel med som brev stava namnet på skolan. Några andra objekt som du kan rita på papper att dekorera din vimpel är sportutrustning som bollar, fladdermöss, handskar, målstolparna eller racketar. Du kan också Rita djur som representerar maskot för skola sport team som tiger, Björn, tjurhund, eagle eller alligator. Dessa ritningar blir mönsterna som ska användas för att göra dekorationer. Klipp ut triangeln och alla dekoration mönster med en sax.

• Placera de mönster du skära bitar av filt och rita runt mönsterna med en bit av krita. Skär formerna av filt med sax. Limma dekorationer på triangeln. Om du har tillräckligt många dekorationer, placera vissa objekt på båda sidorna i triangeln. Lämna hälften av en tum utan dekorationer längs den korta änden av triangeln.

• Rulla den korta änden av triangeln runt pluggen staven och häfta filt säkert till stången. Om små barn gör vimplar, kan filten också limmas mot staven att förhindra skada.